Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Általános beszélgetésre vágyok!Miről vippeljem az orim? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2855)

laci 03-21-2008 16:31

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 166270)
A nyugatiak burzsujabbak mint mi, ergó a drágább vipet is megengedhetik :D:D
És tényleg :p

De ha ott is olyan arányban vannak jelen a Hódítós mániákusok, mint a többi külföldi verzióban, akkor már baj van a drágább VIP-el :)

Tsobi 03-21-2008 16:35

Atinak köszönhetően már apróbb hibákkal is elfogadja a rendszer az sms-eket :)
Én még nem is rontottam :rolleyes: aztiszem :)

Fefe013 03-21-2008 16:44

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166294)

Még én sem rontottam, legalábbis nem rémlik a dolog....
A "hód száma" mentve van és minden orimra küldött sms el van mentve 1szer, így csak azt kell újraküldeni...:D

Andrew 03-21-2008 16:47

Quote:

Originally Posted by laci (Post 166292)
De ha ott is olyan arányban vannak jelen a Hódítós mániákusok, mint a többi külföldi verzióban, akkor már baj van a drágább VIP-el :)

Húúú, lehet azért, mert fáradt vagyok, de most nem értem a problémát :o

Ati 03-21-2008 16:48

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 166294)

Ettől még ha valaki modnjuk egy e-mail címet ír az sms-be (konkrét tegnapi példa), akkor azzal nyilván nemigen tudunk mit kezdeni... Sajnos rengeteg olyan dolgot ki tudnak találni emberek, amire nem lehet felkészülni, és amit nem is lehet feldolgozni. Egy e-mail címmel mi a fenét kezdjek? Keressem meg, hogy melyik országok vannak rá regisztrálva, és véletlenszerűen az egyiknek adjak VIP tagságot? Nem is tudom honnan szedte, hogy e-mail címet kell írni az sms-be...

laci 03-21-2008 16:50

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 166298)
Ettől még ha valaki modnjuk egy e-mail címet ír az sms-be (konkrét tegnapi példa), akkor azzal nyilván nemigen tudunk mit kezdeni... Sajnos rengeteg olyan dolgot ki tudnak találni emberek, amire nem lehet felkészülni, és amit nem is lehet feldolgozni. Egy e-mail címmel mi a fenét kezdjek? Keressem meg, hogy melyik országok vannak rá regisztrálva, és véletlenszerűen az egyiknek adjak VIP tagságot? Nem is tudom honnan szedte, hogy e-mail címet kell írni az sms-be...

Tényleg van ilyen? :eek::eek: Dehát minden le van írva, szerintem kb. 40 IQ fölött max. már csak elgépelni lehet...

Ati 03-21-2008 16:56

Quote:

Originally Posted by laci (Post 166299)
Tényleg van ilyen? :eek::eek: Dehát minden le van írva, szerintem kb. 40 IQ fölött max. már csak elgépelni lehet...

Van ilyen, jaja. A legtöbb elgépelést örömmel látom, hogy javítja a rendszer, de még mindig meg tudok néha lepődni néhány sms tartalmán. :)

Zoli 03-21-2008 22:37

Én régebben SMS-eket küldözgettettem, mivel akkor még nem volt Vodafon-os VIP fizetési lehetőség, csak kicsit már kínos volt mindig megkérni a haverokat, hogy "na, ugyan már...":)...úgyhogy áttértem a PayPal-ra, és azóta is annál vagyok...az egyik legegyszerűbb fizetési forma szerintem:rolleyes:

Kós00792 03-22-2008 07:45

Én pannos SMS-t szoktam küldeni, eddig semmi probléma nem volt vele.

vereslaszlo 03-26-2008 07:52

SMS T-mobile -felöl

Az sms feldolgozása, nagyon felgyorsult, gyakorlatilag azonnal jóváirta a vipet.

De most a mobil felé nem jön a visszaigazoló sms, igy ha nem lennék intenet közelben, akkor nem tudnám, hogy sikeres volt-e az sms küldése

All times are GMT +1. The time now is 16:56.