![]() |
Quote:
De a tapasztalat azt mutatja hogy valóban nem a gáncs nélküli grál lovagok vannak többségben bizonyos csoportokban :] Az egész témaazért jutott eszembe,mert hallottam ma 2 érdekes kijelentést. Az egyik az anarchból származott (miszerint ott már lassan tisztábban játszanak mint egyes csoportokban) a másik pedig egy másik belső csopifórum érdekes vitájaként ment le. Gondoltam ezek után már utánajárok, hogy mi is a többség véleménye erről :] De nem feltételezek semmit... :p;):D |
Szerintem aki csal az nem vérprofi, mert akkor róla kiderült, hogy csal, és lebukott. Egy profi sosem bukik le.
|
Quote:
Neked is igazad van. Attól hogy valaki tisztességes játékos,még nem vérprofi. Én inkább azt akartam mondani, hogy aki nem játszik tisztességesen,az az én véleményem szerint már eleve nem lehet vérprofi. Hiszen ha az lenne, akkor tiszta játékkal is tudna érvényesülni, vagy nem? :rolleyes::eek::) |
Quote:
Az ún vérprofi tud vmi plusz titkot, mely legyőzhetetlenné teszi, remélem az egyik ilyen játékos kikotyog itt néhány ötletet:). |
Ismerek egy vérprofit,tisztességesen játszik,minden elindított serege zöldben végződik,s mikor csak az íjai vannak otthon,akkor is véd. Játéktudása emellett messze felülemelkedik a súgó adta információkon. Nem hanyagolja el a családját,a munkáját,mégis ha a szükség úgy kívánja,akkor annyit van fenn,amennyit kell. Szerintem ilyen egy vérprofi.És én ismerem :)
|
Quote:
Ha megnézzük, hogy mondjuk 1000 kör alatt hány aktív játékos van, és hányan repülnek anarchba csalásért, akkor lesúlytó arány jön ki. Azt hiszem, hogy a politika topicban fejtegettem, hogy sajnos a mai net összetétele egészen más, mint néhány évvel ezelőtt. És egyáltalán nem előnyére változott. Dehát ez van, ezzel a nagy mennyiségű szabálytalankodóval együtt kell élnünk. Az az álmom, hogy legyen egy olyan reggel, amikor nem arra kelek, hogy már megint tucatnyi ország repült anarchba, maximum akkor következhet be, ha valami technikai hiba miatt nem fut le az aznapi ellenőrzés. :-/ Amióta rendszeres ellenőrzések vannak, egyszer (!!!) volt ilyen nap, amikor nem került senki anarchba. No de ennek nem sok köze van ahhoz, hogy valaki vérprofi-e, vagy sem. |
Quote:
|
Quote:
Na de komolyra fordítva a szót: Szerintem a vérprofi az, aki sír, ha valamit elront!!!!!!!! Hogy miért? Mert a láma nem tud róla, hogy szarul csinál valamit! :D:D:D:D |
Az igazi vérprofi meg a régi császár volt.... Az miket művelt, kitéptük a hajunkat tőle. :D Gané egy alak volt az ingyen seregcserélős műsorával együtt... :D De tény, hogy ő nyomta a legdurvábban. :D
|
És mint azt már előttem leírták többen: én pl egyáltalán nem csalok normálban, mert minek? Multizni ott az anarch. Normálban nem is vagyok szuper játékos. Nem csalok, és meszse nem vagyok profi.
|
All times are GMT +1. The time now is 06:59. |