Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Mi ez? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2810)

Grabi 06-02-2008 13:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 178554)
Teljesen mindennapos spam. Kuka, és nem kell vele tovább foglalkozni.
Fogsz még sokkal többet is kapni. Napi 4-500 az átlag nálam. :)

az teljesen kizárt, mert van egy e-mail cím ami megy a netre (itt tényleg min. 40-50 az ilyen) és ez meg a magán e-mail címem. ezért furcsa csak igazából. bár az is furcsa egy picit, hogy a szakirányos köremail közé is befért egy ilyen. okos tanárunk természetesen elfogadta a jelentkezését :)

Ati 06-02-2008 13:29

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 178556)
az teljesen kizárt, mert van egy e-mail cím ami megy a netre (itt tényleg min. 40-50 az ilyen) és ez meg a magán e-mail címem. ezért furcsa csak igazából. bár az is furcsa egy picit, hogy a szakirányos köremail közé is befért egy ilyen. okos tanárunk természetesen elfogadta a jelentkezését :)

Ügyesek ezek a robotok. Elindulnak: a, aa, ab, ac, ad, ... aaa, aab, aac, ... és szépen minden lehetőségen végigmennek.

De ha valahol megjelenik a címed, modnjuk egy körlevélben, vagy weben kiírja valaki valamilyen okból, akkor onnantól már gyakorlatilag megállíthatatlan a spam áradat, még tippelgetni sem kell. Onnantól a spammelők egymásnak adják el a címeket, pár dollárért néhánymillió működő címet stb.

vityu 06-02-2008 15:29

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 178557)
Ügyesek ezek a robotok. Elindulnak: a, aa, ab, ac, ad, ... aaa, aab, aac, ... és szépen minden lehetőségen végigmennek.

De ha valahol megjelenik a címed, modnjuk egy körlevélben, vagy weben kiírja valaki valamilyen okból, akkor onnantól már gyakorlatilag megállíthatatlan a spam áradat, még tippelgetni sem kell. Onnantól a spammelők egymásnak adják el a címeket, pár dollárért néhánymillió működő címet stb.

Akkor engem azért nem találnak, mert minden mailcímem vagy v-vel vagy z-vel kezdődik! :) Eddig úgy látszik nem keresnek! :)

Phoenix 06-02-2008 17:05

Vityu: Engedd rá a NOD-ot, ha az nem talál semmit, akkor két lehetőség van, az egyik, hogy törlöd, vagy csak az msconfig-ban letiltod. Bár a törlést javaslom. Total commanderrel, vagy bármi fájlkezelővel megkeresed, és törölsz mindent ami ezzel lehet kapcsolatos :) De azért csak óvatosan :)

vityu 06-02-2008 22:14

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 178599)
Vityu: Engedd rá a NOD-ot, ha az nem talál semmit, akkor két lehetőség van, az egyik, hogy törlöd, vagy csak az msconfig-ban letiltod. Bár a törlést javaslom. Total commanderrel, vagy bármi fájlkezelővel megkeresed, és törölsz mindent ami ezzel lehet kapcsolatos :) De azért csak óvatosan :)

Jajj, master, ez már régen volt! :) Azóta egy msik ugyanilyenem van, más néven :) De azt is ki lehet kapcsolni :)

Phoenix 06-03-2008 20:15

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 178652)
Jajj, master, ez már régen volt! :) Azóta egy msik ugyanilyenem van, más néven :) De azt is ki lehet kapcsolni :)

Bocsi, de nekem ez a téma kimaradt, és ahogy Hüpike felhozta nem is néztem a dátumot :D

Grabi 07-05-2008 21:18

nod részletes vírusoskeresése alkalmával több ilyenem is van:
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Temp\removalfile.bat - Win32/Adware.Virtumonde alkalmazás - karanténba helyezve

ez nekem jó? egyáltalán mi a csuda ez?

Redback 07-05-2008 21:19

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 182813)
nod részletes vírusoskeresése alkalmával több ilyenem is van:
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Temp\removalfile.bat - Win32/Adware.Virtumonde alkalmazás - karanténba helyezve

ez nekem jó? egyáltalán mi a csuda ez?

ez egy vírus :).nekem is ez volt nemrég, trojan remover, és S&D-t tudok ajánlani még.

Grabi 07-05-2008 22:07

hát a TR talált pár találatot...köszönöm a segítséget. mondjuk nekem semmi sem változott, eddig sem volt problémám a gépen, csak rutinvizsgálat volt :)

Andrew 07-09-2008 11:03

Msnen időnként szoktam kapni olyan üzeneteket be nem jelentkezett ismerőseimtől, amik csak egy linkből állnak, és mindegyik .info-ra végződik. Természetesen meg nem szoktam őket nyitni, de az érdekelne, hogy kiben van ilyenkor a hiba? Egyáltalán milyen oldalakra irányítanak ezek? :o

All times are GMT +1. The time now is 20:56.