![]() |
Quote:
|
Quote:
De ha valahol megjelenik a címed, modnjuk egy körlevélben, vagy weben kiírja valaki valamilyen okból, akkor onnantól már gyakorlatilag megállíthatatlan a spam áradat, még tippelgetni sem kell. Onnantól a spammelők egymásnak adják el a címeket, pár dollárért néhánymillió működő címet stb. |
Quote:
|
Vityu: Engedd rá a NOD-ot, ha az nem talál semmit, akkor két lehetőség van, az egyik, hogy törlöd, vagy csak az msconfig-ban letiltod. Bár a törlést javaslom. Total commanderrel, vagy bármi fájlkezelővel megkeresed, és törölsz mindent ami ezzel lehet kapcsolatos :) De azért csak óvatosan :)
|
Quote:
|
Quote:
|
nod részletes vírusoskeresése alkalmával több ilyenem is van:
C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Local Settings\Temp\removalfile.bat - Win32/Adware.Virtumonde alkalmazás - karanténba helyezve ez nekem jó? egyáltalán mi a csuda ez? |
Quote:
|
hát a TR talált pár találatot...köszönöm a segítséget. mondjuk nekem semmi sem változott, eddig sem volt problémám a gépen, csak rutinvizsgálat volt :)
|
Msnen időnként szoktam kapni olyan üzeneteket be nem jelentkezett ismerőseimtől, amik csak egy linkből állnak, és mindegyik .info-ra végződik. Természetesen meg nem szoktam őket nyitni, de az érdekelne, hogy kiben van ilyenkor a hiba? Egyáltalán milyen oldalakra irányítanak ezek? :o
|
| All times are GMT +1. The time now is 20:56. |