![]() |
Na ez érdekes téma.
De szerintem ahgy Ati mondaná felejtős. Varis ország csináljon gömböket, krónikát, és ennyi. Miért kellene, hogy a szövitársaira is ő pakolja fel a varázslatokat? A hadis meg be se kell, hogy nézzen az országára, mert majd a varis felteszi neki a varázslatokat? Ennek az lenne a vége, hogy a hadiknak még töb kedvezményt adnánk, hisz azt mondják, hogy max annyi varit fognak tartani, amiből a fajit felküzdik, a többit meg majd a varis felpakolja... Na jó mondjuk 3 hadra nem fog tudni annyi varázslatot feltenni. Ott a helytartó, az felteszi a varázslatod, de ne már, hogy a varis tegye fel. Ez a vélemény a sajátom, de hozzátenném, hogy varis vagyok a legtöbbet. |
Quote:
Tehát ha én mint tolvaj nyitok egy kaput mondjuk egy oriásra, amin keresztül én tudom lopni őt is és szövieit, a társaim tudják lopni csak azt akire a kaput nyitottam. Az ellen vagy szöviei tudnak lopni a csapatársaimtól az én kapumon keresztül? |
Quote:
|
Quote:
|
Ahha, csak akkor nem értettem Ati mondását. Mert én pont ezt mondtam(lehet kacifántosan kifejezve), hogy a tolvaj ily modon támogatja a szövijeit, hogy a szövijei is tudjanak lopni akire a tolvaj nyitott. Viszont a varázsló csak gömböl stb...de az egyéni, azt maga csinálja, miközbe én mint tolvaj segítek abban, hogy saját szövimnek ne kelljen kaput nyitnia, nehogy megtámadják az ellen szövi tolvaja.
Mert az ügye a vazsi gömböl stb..az egyéni ahogy mondtam, ugyanúgy egyéni a tolvajnál az éplista stb...de a tolvaj +-ad a szövinek, hogy az ő kapuján keresztül lehessen lopni. Ezért tartanám jó ötletnek, hogy varázsolni lehessen a szövire is a hagyományos vazsikat. |
Quote:
|
ha mondjuk ,csak annyi megy le a készültségből, mintha csak saját magára teszi fel, akkor lenne értelme. egyébként várni kell 6 kört ha gömbözni akar.
vagy ha teszem azt csata közbe kell feltenni a varázslatokat, az sem tul nyerő dolog, ha ez miatt nem tudod az ártokat nyomatni,. |
Feltűnt már, hogy szinte az összes varis oda-vissza siránkozik, hogy jaj vacak a morál, jaj kevés a sereg, jaj így, jaj úgy...
Hát a mi szövinkben én vagyok a varis, picit éheztetek, picivel kevesebb vari, mint a környéken a legvarisabbak és annyival több sereg (full elit), morál állandóan 95% körül és szinte a legtöbb hadist be tudom ütni, míg engem az erősebb varisok nem tudnak gömbözni a vacak moráljuk miatt. Ennyi, tökéletes csapatjáték a szöviben, nincs szükség egyéb bohóckodásra... |
Quote:
az igaz hogy fő a csapatmunka, de arra is gondoltál hogy ijak+ torony kevesebb kaja? az mellett persze lehet elit, ha szövi többi tzagjának is az van. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:10. |