Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Sereged útközben. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2809)

Valezius 03-04-2008 02:07

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 162860)
Ati, ezt nem ertem. Ebbol a fele az tok ugyanaz a csata elvileg, nem? :)

Jeloljuk en seregeim a,b-vel, az ovet 1,2,3,4,5-el. Ekkor az (a,1) csata nem ugyanaz, mint az (1,a) csata? Marmint latom, hogy nem, a kerdesem az, hogy miert nem, amikor igy logikus... :)

Ugyanaz lenne? :confused:
Quote:

Egy körben egy sereg akár több másikkal is csatába keveredhet. "A" és "B" sereg találkozásakor a két sereg akár kétszer is megmérkőzhet egymással, egyszer az "A" sereg támadja a "B" sereget, majd "B" sereg támadja az "A" sereget. Ez is csak egy lehetőség azonban, ennek bekövetkezte nem 100%.

Remedy 03-04-2008 02:13

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 162863)
Ugyanaz lenne? :confused:

Igen, szerintem logikusan annak kellene lennie. :)

Vagy tudsz ra vmi magyarazatot, hogy miert jo igy? :)

Valezius 03-04-2008 02:33

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 162864)
Igen, szerintem logikusan annak kellene lennie. :)

Vagy tudsz ra vmi magyarazatot, hogy miert jo igy? :)

Gondolom azért jó így, mert ha valakire sok sereg megy, akkor az össze vissza csaták miatt előfordulhat, hogy
1 megveri a-t, és miután 1sokat harcolt az a,1 csatát a nyeri meg, és ő ér be a célba.

ÉS ezzel nem mondtam, hogy ezek a dupla csaták valaha is tetszettek volna.

csabi 03-04-2008 07:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 162865)
Gondolom azért jó így, mert ha valakire sok sereg megy, akkor az össze vissza csaták miatt előfordulhat, hogy
1 megveri a-t, és miután 1sokat harcolt az a,1 csatát a nyeri meg, és ő ér be a célba.

ÉS ezzel nem mondtam, hogy ezek a dupla csaták valaha is tetszettek volna.

szerintem meg azért jó, h ne tudd, h hány tábornok volt elküldve. :)

Pali papa 03-04-2008 08:24

Remyvel értek egyet.
ha már megütközött monjuk (a2,b2) sereg akkor utána a vesztes mi a fenének akarna még egy csatát? (b2,a2)

Valezius 03-04-2008 08:59

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 162883)
szerintem meg azért jó, h ne tudd, h hány tábornok volt elküldve. :)

Ezt még gondold át :p

csabi 03-04-2008 09:04

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 162900)
Ezt még gondold át :p

folyamatossan azt teszem 2napja. de csak ezt az egy dolgot bírtam kitalálni, más értelmet nem találtam a 14ütközésben. nem tudom, h 4, v 5 tábornoka volt e kint, ő sem tudta, h nekem mennyi, tehát nem küldte rám az otthon maradt seregeket, mert nem tudta, h viszatudom e kisérni..

nagyon blődség?

Valezius 03-04-2008 09:10

Quote:

Originally Posted by oh-ogo (Post 162901)
folyamatossan azt teszem 2napja. de csak ezt az egy dolgot bírtam kitalálni, más értelmet nem találtam a 14ütközésben. nem tudom, h 4, v 5 tábornoka volt e kint, ő sem tudta, h nekem mennyi, tehát nem küldte rám az otthon maradt seregeket, mert nem tudta, h viszatudom e kisérni..

nagyon blődség?

Ha mindenki csak egyszer csatázhat, akkor se fogod tudni, hogy hány tábornoka van kinn...

csabi 03-04-2008 09:13

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 162903)
Ha mindenki csak egyszer csatázhat, akkor se fogod tudni, hogy hány tábornoka van kinn...

:D:D rájöttem közben, h igazad van. :)

csakegygnóm 03-04-2008 17:04

Sziasztok nekem ehez kapcsolódóan egy olyan kérdésem lenne hogy ha már csak 1 kör távolságra vagyok a célpontól akkor még tud vissza tud fordítani az ellenfél?(pl 3 sereggel megyek egy három körre lévő országra és körönként 1-1 sereg ütközik [mert az ellenfél 1 sereggel támad csak] akkor elvileg még 1 sereggel be tudom ütni?):confused:

All times are GMT +1. The time now is 01:05.