Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Szintlépés előtt (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2798)

vityu 02-27-2008 20:51

Én ezzel már játszottam, de úgy, hogy minden felette lévő szinten volt országom, vagyis úgy kezdtem, hogy 3-4-5, íg az első mindig csak lépett, a többi kiárult, ha jó volt a piac.
De ha építesz lépés előtt pár raktárat, akkor abból is tudsz néhány csoportban 50-100millát csinálni. Nem veszed vissza a sereged, csak a védelem utolsó köreiben, addig meg hagyod, had teljen a raktár gabonával, amit 2napig naponta 5alkalommal ki is tehetsz, mert ha teljesen üres vagy, akkor lesz is annyi, hogy mindig megtelljen hamar! Ha a gabona ára 500-1000között van, akkor igen szépen lehet ezzel is keresni!

Topsy 02-27-2008 21:39

nekem csak egy orim van, így csak négyszer léptem. Egyszer katik képzéséből csináltam pénzt. Mindet eladtam elég jó áron, léptem és képeztem teljes gőzzel. Mivel olcsó volt a kati ára, vettem és képeztem amennyit csak lehetett. Mire lejárt a a védelmem meg volt a sereg és maradt is elég jól pénzem. Nem tanács, csak tapasztalat...:)

Ferenc5259 03-02-2008 13:53

Én csak egyszer próbálkoztam a katonák kiárusitásával, de bebuktam, kifigyelt egy szövi és ott kellett hagyni a piacon 80 misit. Én nyerisből gazdagodok, elég jól hoz a konyhára a 4. szint felett.

junior 05-02-2008 06:40

Üdv Mindenkinek!
Szint lépés elött állok,és 1kis segitségre lenne szükségem.
Eddig ember,kereskedő voltam ,de szeretnék váltani,,az elképzelésem az
hogy oriás lennék eggyel feljebb,légyszi mondjatok tippeket mi a jó személyiség az oriás mellé,és egy inkább védekező ori lennék s csak néha támadnék csak ha zargatnak ,akkor küldenék ki sereget.
Köszönöm előre is a segitséget mindenkinek aki segiteni próbál,köszi!

Zoli 05-02-2008 16:51

Én a helyedben tudós lennék, azzal, ha változik a szemléleted, akkor tudsz csapkodni is, és a védelmet is segíti, amíg csak védekezni akarsz ;)

Druida 05-02-2008 17:41

hát ha védelemre szeretnél beállni akkor inkább a gnómot javaslom, az eléggé hasonlít az óriáshoz, de mégis jobban véd :)
gnóm tudós persze.

Zoli 05-02-2008 17:43

Ha gnóm, és védekező, akkor inkább a túlélő, mert visszatámadásra nincs berendezkedve, és nagyon el lehet gyepálni..az óriással messzebbre jut, ha kevés a tapasztalata, mint a gnómmal szvsz

Druida 05-02-2008 17:52

ja hát igen ha nincs tapasztalat akkor mindenképp... bááár egy jó gnóm tudóst se beártózni se beütni nem lehet... hát mondjuk ha belegondolok szvsz is jobb a túléló, de akkoris gnóm :)

Zoli 05-02-2008 17:56

attól függ, ki próbálkozik, egy hagyományos szövi 1 nap alatt megoldja mindkettőt...ha nagyon fél, legyen óriás túlélő :D:D :p

Zoli 05-02-2008 17:59

amúgy én 4. szinten voltam már óriás túlélő varis..ha lehet ilyet mondani, talán a legkevésbé stresszes választás :D hátmég, ha beáll védekezni, mint Junior szeretne, varival-hadival, és tart 10 bankot, akkor nehéz megfogni :D

All times are GMT +1. The time now is 16:41.