Quote:
Originally Posted by Hüpike
(Post 178896)
nos, nekem is kéne készítenem egy videót. pont olyat ami ati csinált a hódítóról. lényeg az, hogy a képben az legyen amit épp látok a monitoron, a hang pedig amit épp mondok a mikrofonba. és legyen annyira lebutítva, hogy kb. a play gombot kelljen megnyomni :)
honnan, mit? köszi :)
|
Ebben most otthon vagyok. :D
1. Windows Media Encoder
Ezt le tudod tölteni ingyen a Microsoft oldaláról. Ezzel tudod felvenni azt, ami épp a képernyőn van, és hangot is felvenni hozzá.
2. Windows Movie Maker
Ez van alapból a Windows-hoz, de azt hiszem ez is letölthető a Microsoft-tól. Ezzel tudod megszerkeszteni, kivágni a nem kellő részeket, címet adni neki stb.
3. No itt kezdődik a fizetős rész, mert én itt már Flash8-at használtam, ami nem olcsó program. Annak van egy video encoder funkciója, ami flash mozivá alakítva az előbb elkészített videót.
4. Dreamweaver, ha ide behúzod az előbb elkészített flash videót, akkor köré teszi a teljes html lapot, hogy csak fel kelljen mindent töltened egy tárhelyre, és készen is vagy. Ez is fizetős program, ez hagyható ki talán a legkönnyebben, de ha van Flash8, akkor valószínüleg ez is van.
A 3., 4. részt ki lehet kerülni például YouTube-ra való feltöltéssel, de akkor az eredeti videód mérete nagyon rövid kell, hogy legyen. Ilyenkor a YouTube átalakítja, és szokásos YouTube-os videót csinál belőle, amit beilleszthetsz az oldaladra.
|