Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hulla faj, és egy fontos észrevételem! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2781)

J.Ati 02-21-2008 01:39

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 160024)
Synk-nek igaza van ,épitteni kell mert a nép is zabál.

Te a hsz-em elejét nem láttad?:confused:
Nem akarom beidézne,de nézd meg még1-szer:)

Synk javasolta,amit előtte már más javasolt;)

Vagyis rosszul értelmezted azt az 1 mondatot amit írtam...

Valezius 02-21-2008 06:33

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 160026)
Diétáznak 9-et?Persze ha van épittöanyaga,van mér felépitette.De ha üres rakival felmegy,és nem termel,akkor biza nem 9 hanem 24+9.Illetve 24 +piac

Elindítod az építkezést, fellépsz. 9kör múlva megvannak a tanyák, nem kell 24kört éhezni...

Eke 02-21-2008 06:35

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 160027)
Te a hsz-em elejét nem láttad?:confused:
Nem akarom beidézne,de nézd meg még1-szer:)

Synk javasolta,amit előtte már más javasolt;)

Vagyis rosszul értelmezted azt az 1 mondatot amit írtam...

Ha Vityu hsz-ére gondoltál akkor olvasd el pontosan mit irt.
Bocs Vali ,helytelenül irtam ,javitva van.

[HTPA]GeeForce 02-21-2008 10:17

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 160026)
Diétáznak 9-et?Persze ha van épittöanyaga,vagy már felépitette.De ha üres rakival felmegy,és nem termel,akkor biza nem 9 hanem 24+9.Illetve 24 +piac

9-et diétáznak, ha ügyes vagy. ;) Remynek igaza van.

J.Ati 02-21-2008 13:14

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 160035)
Ha Vityu hsz-ére gondoltál akkor olvasd el pontosan mit irt.
Bocs Vali ,helytelenül irtam ,javitva van.

Akkor ,majd Vityu elmondhatná ,hogy ő mire akart kilyukadni,mert nekem az írásából az jön le,hogy javasolja a tanyák felhúzását.

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 159991)
Én ezt megcsináltam elfre. Szerintem sokkal rosszabb, hogy mielőtt átlépsz építened kell egy vagon tanyát, mert 24kört nehéz kihúzni kaja piac és lopás nélkül...Bár ha eladsz mindent, akkor ráérsz fent is építeni, de mivel 5ről van szó, ami annyira nem vészes, így azt mondanám, hogy lépés előtt építs, mert sokkal olcsóbb ott a nyers, és nem is vagy kitéve folytonos támadásoknek, mert hát hulla vagy. Csak előtte számold ki, hogy miből mennyi kell. És egyszerre húzd fel az összes épületet, hogy n kelljen lépés előtt sokáig babrálni a dologgal! A 4.csoportban, meg majd ráérsz televenni/képezni magad.
Én így csináltam! Teljesen zökkenőmentesen sikerült, nem csúszott be hiba! De ez lehet a véletln műve volt :D:rolleyes:

Most vagy te nem tudsz olvasni vagy én...
De majd Vityu megmondja:D

Valezius 02-21-2008 13:48

Off

Álmomban nem gondoltam volna, hogy valaki még azt se tudja leírni, hogy lyuk :(

[HTPA]GeeForce 02-21-2008 13:51

OFF:
A sok 'muszály' után te meglepődsz egy 'juk'-on? :D:D:D
Én már nem lepődök meg. :(
ON:

Valezius 02-21-2008 13:54

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 160126)
OFF:
A sok 'muszály' után te meglepődsz egy 'juk'-on? :D:D:D
Én már nem lepődök meg. :(
ON:

A muszáj nehéz szó, de amikor egy darab olyan szavunk van, ami ly-nal kezdődik azt hogy lehet elrontani? :eek:

Pepa 02-21-2008 14:25

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 159991)
Én ezt megcsináltam elfre. Szerintem sokkal rosszabb, hogy mielőtt átlépsz építened kell egy vagon tanyát, mert 24kört nehéz kihúzni kaja piac és lopás nélkül...Bár ha eladsz mindent, akkor ráérsz fent is építeni, de mivel 5ről van szó, ami annyira nem vészes, így azt mondanám, hogy lépés előtt építs, mert sokkal olcsóbb ott a nyers, és nem is vagy kitéve folytonos támadásoknek, mert hát hulla vagy. Csak előtte számold ki, hogy miből mennyi kell. És egyszerre húzd fel az összes épületet, hogy n kelljen lépés előtt sokáig babrálni a dologgal! A 4.csoportban, meg majd ráérsz televenni/képezni magad.
Én így csináltam! Teljesen zökkenőmentesen sikerült, nem csúszott be hiba! De ez lehet a véletln műve volt :D:rolleyes:

Akkor pár észrevétel: ha nagyon átépülés nélkül akarsz felmenni, akkor a 3.-ik kör után újraképzed az egységeid és nem esznek, a lakosság éhezhet hisz akkor nincsen dolguk, majd visszajönnek. A hullákat mindig támadják, főleg kis hekin olcsó nyersi árak mellett.

Synkel 02-21-2008 14:37

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 160135)
Akkor pár észrevétel: ha nagyon átépülés nélkül akarsz felmenni, akkor a 3.-ik kör után újraképzed az egységeid és nem esznek, a lakosság éhezhet hisz akkor nincsen dolguk, majd visszajönnek. A hullákat mindig támadják, főleg kis hekin olcsó nyersi árak mellett.

Ezzel csak az a baj, hogy tolit/varit újra tudsz képezni 3 kör után, lévén nem kell hozzá fegyver. A többi egységet már lényegesen macerásabb, mer annyi fegyót tuti nem viszel magaddal. Hulla oriban meg toli és vari van a legkevesebb:)

All times are GMT +1. The time now is 12:42.