![]() |
Minden esetre kíváncsi lennék a bejelentés után,hogy milyen mozgások történnek azokban az országokban:-)
|
Értetlenkedve állok a történtek előtt...nem gondoltam, hogy a b-ben va olyan hülye, aki nem kapcsolta össze az országait, holott teljesen szabályosan játszott mindig. Úgyhogy meglepődtem, amikor az a szöveg fogadott, hogy a vezér huss, átrepüt anarchba...
Ati, végülis hány ország lett törölve? |
Quote:
Sajnos én is meglepődtem sokakon, aktív (itteni) fórumosok országai is kerültek át, amiért EGY CSOPORTBAN egynél több országuk volt. :( Pedighát ennél több figyelmeztetést azt hiszem már nem lehet küldeni, sokan már ezen is felháborodtak, hogy ők miért vannak figyelmeztetve. Lásd témanyitó beírás. |
azt szeretném kérdezni Ati, hogy ha az egyik szövi tagot(nem vezért) áthelyezték anarchba akkor erre is érvényes a védö bonusz?
arra gondolok amikor egyik elmegy szabira akkor védö bonusz van a többieken (vagy valami ilyesmi van a súgóban) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
A szövivezérem is repült. :( Most árva lettem. :( Segítsetek egy árvának! :D
Szerintem aki fél éve nem lépett be egy orijába, többnyire el is felejtette, hgoy van, vagy hogy hol van... Szerintem nem gáz, hogy szóltak nekik, mielőtt dobálták őket. Engem az döbbent meg, hogy külön figyelmeztetés után még maradt ennyi, aki mégsem kapcsolta össze. Ez inkább elszomorító. |
Cipu:
nem kap bónuszt, mivel csak 3 tagú a szövetség. 3 tagú szövetség nem kapja meg a +10%-ot, mint egy 4 tagú, amiből 1 szabis. |
na akkor jó kinézünk :-( , és köszi a felvilágositást
|
Quote:
|
hát nem szabadság alatt volt :-(, köszi a választ :-)
|
All times are GMT +1. The time now is 20:44. |