![]() |
nekem személyszerint tetszene, de a 10:1-hez arány nagyon durva, és tuti nem használná szinte senki. inkább felébredek 20milla tekercs miatt éjszaka, wapozok zh közben, vagy beülök egy netkávézóba, vagy esetleg hagyom bekopni 1-2x, minthogy megtizedeljem az értékét és legyen belöle 4,2yard kp. még 50-50 eloszlásnál is nagyon elgondolkodtató lenne.
|
Quote:
De ez a megoldás lássuk be ha kicsi a felrakási mérték nem igazán tartalék... Akik sok milliárdokat akarnak mozgatni nem itt fogják:-) A sima mezei játékosok meg ezzel ha kevés az át tehető, bármely formában is nem mennek vele messzire:-) Mert többet buknak mint nyernek... Vagyis egy egészséges arányt kell találni:-) Gondolom én:-) |
Quote:
Vagy éjszakázik, esetleg olyan fajt választ, amit szíve szerint nem tenne, de így egy fokkal biztosabb, hogy lesz tartaléka. Ez egy alternatív javaslat, azoknak, akik nem mások játékát akarják játszani, hanem a sajátjukat, és nem akarnak folyamatosan gép előtt ülni, de mégis szeretnének valami tartalékot, ami adott esetben jól jöhet. |
Quote:
Meg kell találni az arányt és a szabályokat hozzá:-) De! A legfontosabb az egészben,hogy a mezei 90%-éknak legyen jó.. A nagymenőket ez úgyse fogja érdekelni:-) |
Quote:
|
Quote:
|
Azt a témát ahol felvetődött, még nem olvastam, tehát akkor tisztázzuk a képet.
Jól értem, a pillanatnyi állás az, hogy az adományként szétosztott pénz x%a jóváíródjon-e a segélykeretbe? Jó ötlet, támogatom! |
Én is támogatnám, h minden egyes pénz osztásból vmennyi % a segélybe menjen, bár az arányt tényleg finomítani kellene, mindenesetre, ha 10% marad is megy vmennyi a tartalékba mivel pénzt ugyis oszt mindenki......
|
Quote:
|
Quote:
Persze... De már megint az A csoporthoz lukadunk ki:-) Mert minden "nagy" termelés végállomása ott van mert ott kellenek a sok milliárdok:-) A "mezei" az A ban csak annyi időt tölt max,hogy elérje a top 30-at és kiteljen az ideje.... A top 30 és most nem % ra gondolok azok jószerivel ugyanazok a játékosok:-) Tehát az említett példád azokra vonatkozik:-) Szerintem.. És jelen esetben mi most a többségre gondolunk vagy legalább is rájuk kéne és nekik kellene a megoldás:-) |
All times are GMT +1. The time now is 19:25. |