![]() |
Quote:
|
olyanra gondoltam, hogy mindenkinek más lenne a sorszáma személytől függően. szóval ha mondjuk nekem #10000 az x, akkor pistikének #10005, de ezek a sorszámok a párbaj folyamán személyenként fixek maradnak, ezért megjegyezhetőek, hogy ki-ki. csak mivel mindenkinek más másik ember, ezért kettő dolgot is nyerünk:
1. összejátszani egy fokkal nehezebb 2. anonymabb lesz a párbaj |
Quote:
|
Nekem tetszik az ötlet, télleg segítene, hogy valóban anonym legyen a párbaj.
|
Quote:
Ha valaki anonym párbajon elárulja, hogy ő kicsoda, akkor mi gátolja abban, hogy elárulja hogy melyik ország is az övé ?? Szerintem valaki fórumozhasson úgy anonym párbajon, hogy ne tudják hogy ő is részt vesz a párbajon. Jól gondolom, hogy ennek a lehetőségnek így lőnének? Részben tartozik ide, de lehetne olyan módosítás, hogy párbaj végeztével 5 percig még elérhető lenne a menüből a fórum? lenne idő elköszönni a másiktól tapasztalatot cserélni vagy ilyesmi. Ember közelibb lenne a vége, nem csak egy felhívó szöveg, hogy már nem leeht belépni :((((((( esteleg az oszág is láthatóvá válna , pontlista stb, csak minden egyhelyben állna.Ha igen szívesen látnék ennek is egy új topicot... OFF 10001 1/A *Pannónia* 100001 1/A __*HÓHÉR*__ kíváncsian várjuk az 1000001-es sorszám kié lesz :D:D:D |
Quote:
Quote:
|
Engem lehetetlen felismerni. Senki nem tudja, hogy tolis vagyok, és 40% kocsmás elf tudóssal, vagy félelf tudóssal játszom, amióta csak lehet fajt választani a hódítóban........ :D:D:D:D:D:D Én tutira párbajolnék ha jobb anonimitást kapna az összecsapás.
Pl az is eszembe jutott, hogy a fúrumon nem az igazi neved szerepelne, hanem ilyen sémával [párbaly(/hsz)_(#00000/hsz)]. Tehát aki az első hszt írja, annak a neve Párbaly1 lenne, a sorszáma pedig (#000001) Aki a másodikat, az meg párbaly2 lenne, sorszám (#000002) és így tovább. Így 1 embernek több neve és sorszáma is lehetne (kizárólag fórumon persze), tehát ha az első és a második hsz-t ugyanaz a személy is írja, más lenne megjelenítve. Midamellett az orikon belüli üzenetváltást is lehet kombózni ezzel... Pl amít írtál is. Szerintem az totál jól összepasszol ezzel. Pl 12345 sorszámról küldök üzenetet 54321 sorszámú országnak, akkor nálam megjelenik egy random szám, pl hogy Üzenetedet kézbesítettük a 34513 sorszámú országnak, és aki kapja, annak is fals sorszámot írna ki küldőnek. Így még ha meg is írom valakinek akár fórumon, akár privátba, hgoy ki vagyok, SOHA nem találhatja ki az igazi orimat.... A változó számok még talán a stílust is összemossák, hiszen ha ugyanabban a stílusban is írok 30 hsz-t, akkor annak 30 különböző feladója lesz... egy idő után azt igen nehéz kibogózni.... (szerintem) És mindez mehet egy sima számlálóval, meg egy randommechanizmussal. Szerintem nem túl bonyolult, és tulajdonképpen 99% fölötti anonimitást biztosít. |
Gee nem hiszem, hogy megértetted az ötlet lényegét :p
Szerintem jó dolgot találtál ki Ati, viszont én nem tervezem, hogy játszanék mostanában, ezért is nem írtam eddig semmit. Másrészt meg eléggé rühellem az anonim párbajt :) |
Nekem tetszik.. :) (az ötlet :p)
|
Quote:
Mi a baj az anonym párbajjal? Szerintem kifejezetten jó, hogy nem azt figyeli mindenki, hogy "X haver, őt nem ütjük, mert megsértődik", hanem lehet nyugodtan játszani. Akár haverokkal is. |
All times are GMT +1. The time now is 16:49. |