![]() |
Quote:
Quote:
A bizonyos szint meg legyen a minimálbér. Amit még akartam kérdezni, hogy mi miatt foglalkoztat ez téged? Nyitóhsz közepén említetted. Vagy a végén. De lehet h az eleje volt. :D |
Quote:
Aztán tovább fűztem a gondolatot mikor mentem írni és elolvastam mit is írok:-) Amúgy mert mindig tartottam és mivel kiderült nem befolyásolja hát most nem tartom csak jövedelem forrásként a piacon:-) Tulajdonképp még annyi szerepe sincs mint a bányász tekinek:-) Legalább is nekem.... Mert arra, fentebb még lesz szükség.Ha nem is állandóan:-) Én legalább is, az ori regelés utáni 3. naptól már sose adóztatok:-) Tehát az én szemszögemből kézenfekvő lenne,hogy rendeljünk hozzá értelmet és érdeket.. Amúgy még mindig azt mondom, a változó, számszaki értéken érdemes vitatkozni:-)Így érdekelté tenni a játékost adott esetben a tartására:-) Ezzel nem azt mondom,hogy olyan mértékű legyen,hogy ugráljon a ki be rakáskor de mozgassa adott értéken,lassan,elnyújtottan. Tehát ne tűnjön adakozásnak egyszeri juttatásnak stb.. |
Volt ennél értelmesebb javaslat is már a gazdasági illetve ipari tekercs változtatására. Lásd az elvetettek között.
|
lehet hogy ez nem ide tartozik, de lenne egy kérdésem a régi hódosokhoz tekercs ügyben.
Az a helyzet hogy iratom a tekiket+ veszem is és a lakáshelyzeti tekik+ a hadi tekik ugyanannyian vannak, a tanácsadóban mégis a lakáshelyzeti 33% mig a hadi 30%. Na ez hogy lehet??? Válaszotokat előre is köszönöm. :-) |
Quote:
ezekből hiába tartasz 1millió db-t nem fog 30% fölé menni. :rolleyes: Ehhez minek kell régi hódos? Elég valaki aki ismeri a súgót. |
Quote:
Elolvastam a sugot,DE mielott lelopták a tekiket azelott mutatta a 33% 34% 35%-t hadibol is. És igen jol gondoltad oriás a fajom. És kosssszike.:rolleyes: a válaszodbol itélve nem csipheted az ujakat. Na mindegy, le tudom azzal rossz paszban voltál. |
Quote:
|
Tolinak milyen tekit éri meg tartani?
FONTOS! Csak olyan tekercset lophatsz, amilyennel Te magad is rendelkezel országodban. Az ellopott tekercsek típusának megoszlása megfelel annak az aránynak, ami a már országodban levő tekercsek között áll fenn.
Ez eddig érthető. (Bár egy kicsit félrevezető is, ugyanis sokkal inkább az áldozatnál fennálló aránytól függ a megoszlás) Arra lennék kíváncsi hogy ha tartanék olyan tekit is amire semmi szükségem (pl. bányászati) de az ellen feltehetőleg tart ( pl. törpe), akkor összeségében több tekit hoznék-e el, vagy akkor a többiből jönne kevesebb? Van aki már kísérletezett ezzel? Előre is köszi a segítséget. |
Quote:
Ha tartasz, akkor igen. A többiből ugyanannyit hozol mindkét esetben. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:48. |