![]() |
Miért baj ha az mnt-t a diplóban hírdeti? Az nagyobb hülyeség mikor közli hogy neki aztán ne küldjön senki. Inkább a normálisan hírdetni nem tudó IQ betyárokat szedd ki, máris olvashatóbb lesz.
Szerintem legtöbbet azokat úgyis te olvasod, meg a kezdő játékosok... |
Igazsága vagyon a kisasszonynak:-)
|
Volt amikor írtam a diplóba, hogy elfogadok MNT-ket.
Nagyképűnek hangzik, de Top tetején volt a szövink és versenyeztünk ki kap többet közülünk. Nem mondom akkor is rittyentettem néhány sort. Végül is amelyikünk győzött az 7 MNT-vel lett gazdagabb, volt amelyik 204 hellyel lentebbről érkezett... Engem nem zavar az MNT kérés semmilyen formában, csak értelmét nem látom. Minden ilyen ügyet egyszerűbb zöldben megoldani. |
Quote:
MM........MM..NN......N..TTTTTTTTT M..M.....M.M..N.N.....N........T........ M....M..M..M..N..N....N........T........ M......M....M..N...N...N........T........ M............M..N....N..N........T........ M............M..N.....N.N........T........ M............M..N......NN........T........ Őszintén szolva, ez már tényleg bántja a szemem :) Inkább játszana, amíg ezt írja:D:D Sajna space-el nem ment, ezért vannak benne a pontok :) |
Quote:
hogy milyen nagy fantáziával vannak megáldva egyesek... :D |
Quote:
|
Továbbra sem értem, ellenséget miért nem lehet keresni...
|
Quote:
Ati: csúnyabogár csodálkozásából is kitűnik hogy 3 féle játékos olvas dipit. 1 A kezdő 2 Aki imád jelentgetni 3 Te aki ezekre rárepülsz :) Jah és a 4. az mnt mániás, vagy épp a versenyezzünk kinek lesz több masgukat igen csak unó játékosok :) |
Én meg azt nem értem nekem az oriban mért nincs olyan gombom sose:-)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 15:30. |