Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   vip bankkártyával (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=272)

Reni 01-10-2007 22:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 64917)
Nincsen erre lehetőség. Volt pár napig, sajnos túl sok volt a visszaélés, így ez a lehetőség meg lett szüntetve. Csak saját országot lehet vipelni bankkártyával.

ez gyors volt köszi...
akkor elvileg, ha neki nincs bank kártyája, akkor lehetősége sincs angolban viphez jutni?

Ati 01-10-2007 22:20

Quote:

Originally Posted by Reni (Post 64920)
ez gyors volt köszi...
akkor elvileg, ha neki nincs bank kártyája, akkor lehetősége sincs angolban viphez jutni?

Angolban más "kedvezmények" élnek, mint a Hódítóban. Ilyen például az ajánlók rendszere, ha valaki, akit ő ajánlott, VIP lesz, akkor abból ő is kap. Ilyen a hetenkénti sorsolás, ahol egy havi VIP-et lehet nyerni.

Idővel, ha a PayPal Magyarországon is stabil lesz (végülis az, inkább elfogadott-at mondanék...), lesz lehetőség PayPal fizetésre, ilyenkor az illető PayPal számlájára Te tudsz "utalni" pénzt bármilyen módon, és ő ezt fel tudja használni.

Erre már volt igény, egyelőre még korainak tartom ezt a lehetőséget, de fel van írva, szerintem pár hóapon belül lehetőség lesz erre.

Ez a gyakorlatban azt fogja jelenteni, hogy továbbra is neki kell a VIP tagságot kezdeményeznie, de a háttérben Te bankkártyáról tudsz az ő PayPal számlájára pénzt tenni.

Ennek (PayPal fizetés bevezetése) egyelőre még a jogi hátterét is tanulmányozni kell részemről.

Reni 01-10-2007 22:26

értem....
köszi!

Puppi 01-21-2007 23:20

Attis lenne egy kerdesem .:D
Tudom hogy megszunt az a lehetoseg hogy mas orira rakas vip-t csak a tiedre tudsz de en Pl.A roman-ban szeretnek a szoviseimnek bankartyan fizetni Vip-t es ok sms-ben torlesztenek a magyar verzioban nem lehetne megoldani hogy belephessek a szoviseimhez es fizessek nekik anelkul hogy ki lennek Penderitve??? Meg lehet oldani hogy elmegyek netklubba es onnan teszem fel nekik de az maceras es nem szeretnek bujkalni eggyik kavehazbol kavehazba min az aki rosszta csinalt.Jo lenne ha a gep kiszurne, hogy igen ugyanarrol az Ip-rol lepett be ugyanaz a Halokartya is de csak vip-t jott fizetni es nem rakna at a rendszer erte?????
A penz az penz ha mar fizetni akarok ne tolvajmodra tegyem !!
Elore is Koszi :D

Gyula 01-21-2007 23:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 64924)
Angolban más "kedvezmények" élnek, mint a Hódítóban. Ilyen például az ajánlók rendszere, ha valaki, akit ő ajánlott, VIP lesz, akkor abból ő is kap. Ilyen a hetenkénti sorsolás, ahol egy havi VIP-et lehet nyerni.

Nem lehetne hogy már egyszer végre én nyerjem meg azt kisorsolt vipet??? :))

Hogy ne legyen off :) A rafinál 1500pénz az electron kártya éves dija, a visaé pedig 3000pénz évente, és a visa igénylése egy 5 perces telefonhívásba került, aztán a póstás hozta a visát is meg a pinkódot is :)

Ati 01-22-2007 09:19

Quote:

Originally Posted by Puppi (Post 68102)
Attis lenne egy kerdesem .:D
Tudom hogy megszunt az a lehetoseg hogy mas orira rakas vip-t csak a tiedre tudsz de en Pl.A roman-ban szeretnek a szoviseimnek bankartyan fizetni Vip-t es ok sms-ben torlesztenek a magyar verzioban nem lehetne megoldani hogy belephessek a szoviseimhez es fizessek nekik anelkul hogy ki lennek Penderitve??? Meg lehet oldani hogy elmegyek netklubba es onnan teszem fel nekik de az maceras es nem szeretnek bujkalni eggyik kavehazbol kavehazba min az aki rosszta csinalt.Jo lenne ha a gep kiszurne, hogy igen ugyanarrol az Ip-rol lepett be ugyanaz a Halokartya is de csak vip-t jott fizetni es nem rakna at a rendszer erte?????
A penz az penz ha mar fizetni akarok ne tolvajmodra tegyem !!
Elore is Koszi :D

A visszaélések miatt ez a lehetőség, hogy másnak fizess vip tagságot, meg lett szüntetve. Gondolkozom a PayPal lehetőség bevezetésén, ott elvileg van arra lehetőség, hogy másnak pénzt utalj, és akkor ő maga tud fizetni, így a visszaélések valamelyest korlátozhatók, de ezt még át kell erősen néznem, hogy hogy is megy, és erre még mindenképp várni kell.

Ati 01-22-2007 09:22

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 68106)
Nem lehetne hogy már egyszer végre én nyerjem meg azt kisorsolt vipet??? :))

Azt ugye tudod, hogy azon a sorsoláson nem mindenki vesz részt?

Quote:

Originally Posted by Gyula (Post 68106)
Hogy ne legyen off :) A rafinál 1500pénz az electron kártya éves dija, a visaé pedig 3000pénz évente, és a visa igénylése egy 5 perces telefonhívásba került, aztán a póstás hozta a visát is meg a pinkódot is :)

Elecrtonnal nem fogsz tudni vipet fizetni. Vagy rendes dombornyomott kártya kell hozzá, vagy netes kártya (Internetkártya, webkártya, banktól függ, hogy mi a neve). Ez utóbbi ára banktól és számlacsomagtól függően változó, van bank, ahol drága, és van, ahol ingyen van adott számlatípusok mellé.

Gyula 01-22-2007 17:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 68132)
Azt ugye tudod, hogy azon a sorsoláson nem mindenki vesz részt?

Elecrtonnal nem fogsz tudni vipet fizetni. Vagy rendes dombornyomott kártya kell hozzá, vagy netes kártya (Internetkártya, webkártya, banktól függ, hogy mi a neve). Ez utóbbi ára banktól és számlacsomagtól függően változó, van bank, ahol drága, és van, ahol ingyen van adott számlatípusok mellé.

Akkor az érthetőség kedvéért füzök hozzá egy kis magyarázatot :)

Alapbol electron kártyát kaptam a számlámhoz, mert nekem az bőven jó, aztán kellett a Q-ban vipelni, felhívtam a bankom, mondtam nekik h kell egy visa, megadtam néhány adatot egy hét múlva meg volt a kártya :)

Miért ki vesz részt a sorsoláson? Csak a szép szőke lányok??? :)

Ati 03-05-2007 15:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 64924)
Idővel, ha a PayPal Magyarországon is stabil lesz (végülis az, inkább elfogadott-at mondanék...), lesz lehetőség PayPal fizetésre, ilyenkor az illető PayPal számlájára Te tudsz "utalni" pénzt bármilyen módon, és ő ezt fel tudja használni.

Erre már volt igény, egyelőre még korainak tartom ezt a lehetőséget, de fel van írva, szerintem pár hóapon belül lehetőség lesz erre.

Ez a gyakorlatban azt fogja jelenteni, hogy továbbra is neki kell a VIP tagságot kezdeményeznie, de a háttérben Te bankkártyáról tudsz az ő PayPal számlájára pénzt tenni.

Ennek (PayPal fizetés bevezetése) egyelőre még a jogi hátterét is tanulmányozni kell részemről.

No, ideje ezt is frissítenem most, hogy tegnaptól van lehetőség PayPal-en keresztül is VIP tagságot váltani, igaz egyelőre még csak a Hódítóban. Ha pár napig stabilan működik a rendszer, akkor a Queosiában is bevezetésre kerül ez a lehetőség.

A fentit annyival egészíteném ki, hogy a "másnak pénz küldése" lehetőség egy kicsit macerás még Magyarországról. Jelenleg csak bankkártyával tudsz fizetni, vagy másnak pénzt küldeni, PayPal egyenlegedet más módon feltölteni nem tudod. (Szemben az amerikaiakkal, akik akár bankszámláról is tudnak pénzt tenni rá, vagy csekk formájában feltölteni stb.) Ennek a fogadó oldalon van egy költségvonzata, így valamivel kevesebbet kap, mint amennyit küldesz neki. Ez sajnos még mindig nem túl gazdaságos megoldás arra az esetre, ami miatt ezt kérdezted, hogy szövetséges ország tagságát hosszabbítod például.

A PayPal tud olyat, hogy "ajándékutalvány", ahol ez a plusz költség kikerülhető, ezt még ki kell kísérletezni, mert sajnos a Magyarországra vonatkozó korlátozások nincsenek nagyon kiemelve... :) Ez a lehetőség egyelőre még nincs, ha lesz, akkor erről is szólni fogok.

Szecsa 03-05-2007 18:12

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 78000)
sajnos a Magyarországra vonatkozó korlátozások nincsenek nagyon kiemelve... :)

Mert vannak korlatozasok? :)

All times are GMT +1. The time now is 23:44.