![]() |
Quote:
Ezzel szemben áll az, hogy nem csinálsz az égvilágon semmit, egyszercsak lesz +5% tekercsed valamelyik tudományágban. EZ véletlen esemény, ami a játék kiszámíthatóságát nagyban nehezíti. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
"A világ leghíresebb tekercsei a Holt-tengeri tekecsek." vagyis máshol nem is létezhet... amúgy mi az a "tekecsek" ?? "Főleg vallási jelentősége van." ha a "főleg" ugyanazt jelenti , mint a csak, akkor bizony másfajta tekercs nem is létezik... :confused: "Egyiptomban max pergament vagy papiruszt használtak. Ők a kőbe vésést tették előtérbe." pergamentből vagy papiruszból ezek szerint sosem készült tekercs, csak nem tudom miből készülhet szerinted, de az egyiptomiak még ma is ezeket használják, és kőbe vésett táblákkal rohangáltak mindíg is több ezeréven keresztül, napjainkig. ;) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
főleg használtak, és nem kizárólag és csak előtérbe helyezték, de "készültek is tekercsek" én nagyon jól tudom mit jelent a csak :), próbáltam neked is megmagyarázni, hogy mivel nem a csak-ot használtad, így a főleggel nem tudsz kötekedni kizárólagosan azzal szembe, hogy találhattak Egyiptomban tekercset. Régen volt, ma is van? igen ma is találhatnak tekercset Egyiptomban. még akkor is ha főleg pergament vagy papiruszt használtak, még akkor is ha a kőtábla használatot előtérbe helyezték |
Kérdés sosem az volt, volt hogy használtak-e tekercset vagy sem, hanem, hogy találtak-e tekercseket. Azokat a dolgokat nem nehéz megtalálni, amit tudjuk, hogy hová tettünk. Aminek a lézezéséről viszont nem tudunk, azt igenis csak találni lehet.
|
Szvsz a régen volt ma már nincsből a teki már kilett vesézve::-)
Váltsunk témát.. Volt régen a liftezés:-) Ki emlékszik rá?:-) Meséljetek róla:-) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:27. |