![]() |
úgy vettem észre, ha csak 500 katira jut 1 kocsma (vagyis minden 300-ra már nem), akkor az nem emeli a morált, csupán lassítja a csökkenést. lehet, hogy emelheti is, de semmiképpen sem 90% fölé (kivéve, ha lengetsz, de az más). az egyik orimban hetek óta nem volt támadás, minden 500 katira jutott 1 kocsma folyamatosan, de a morál 86%... 100%-ról indult lefele.
|
Én is úgy tapasztaltam, hogy kell 24 kör legalább, hogy a katmorál meginduljon felfele.
|
Quote:
Akos: nagyon kezdo lehetek, mert fogalmam sincs. :) Ket tippem van, de azert csak tipp, mert egyiket sem probaltam ki, es nem is fogom... :) 1. elohalott ori (lehet itt nem hat a moralra a kocsma sem, nem tudom) 2. nem mukodik a kocsma (lehet ez esetben sincs moralnovekmeny) Ismetlem, mindketto csak tipp. :) Az extrem esetektol eltekintenek, hogy ki van tiltva az ori, vagy szkn van es nem mennek a korok, meg ilyesmi... :) |
Quote:
|
Quote:
reggel kiürítettem egy anarchos orit 88 katmorállal 7 kör telt el és azonnal felment 88-ra:D majd szólok ha 90 lesz:) |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Dragon a lengetés teljesen más tészta ott nem a kocsmák száma miatt megy fel... |
Quote:
|
Quote:
mire kijovok a vedelem alol mindig 100-as a kmoralom. hoher: en viszont azt tapasztaltam, hogy kell vmennyi sereg (akar toli, vari, vagy akarmni) tehat a nullanal nem muxik a dolog. es talan az orid tul nagy, ha tul keves katit tartasz benn, esetleg lekerekites miatt ugyanugy nullanak veszi. a kovetkezot javaslom: ne uritsd ki az orit, hanem ugy tarts benn sereget, hogy vmivel 150 alatt legyen a sereg/kocsma arany. 100%, hogy megindul majd felfele. proba cseresznye. ;) |
All times are GMT +1. The time now is 14:23. |