Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Diablo 2 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2704)

Ati 01-28-2008 09:07

Dia2 + kiegészítő cd-je itt csücsül nekem is a polcon. ;)

[HTPA]GeeForce 01-28-2008 09:09

Dia? :)
Dia nekem is lehetne tartalékban valahol... :D (Boccs, nem hagyhattam ki...:D)

Szívesen játszanék csapatban, azért hagytam abba, mert a klánunk feloszlott. (Érettségi után mindenki másfelé ment, és volt, akinek akkor még nete sem volt otthon, tehát megszűnt a klánélet.)

De ha valaki jönne, szívesen játszanék újra! :)

[HTPA]GeeForce 01-28-2008 09:10

És egy kicsit offolom ezt a topicot... (:D)

Diablo 1-gyel is pötyögnék... Tudom, hogy megvan valahol, csak rég nem találkotam a CD-vel... De biztos megvan valamelyik fiókom alajában. :)

Xeper 01-28-2008 11:09

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 154933)
És egy kicsit offolom ezt a topicot... (:D)

Diablo 1-gyel is pötyögnék... Tudom, hogy megvan valahol, csak rég nem találkotam a CD-vel... De biztos megvan valamelyik fiókom alajában. :)

Sajna nekem nincsen meg az 1. rész eredetiben,

"hell Baal" -az volt a kérdés, hogy a hell act1-ben nem boldoguló karakter honnan szerezzen cuccokat. :D

[HTPA]GeeForce 01-28-2008 11:11

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 154977)
Sajna nekem nincsen meg az 1. rész eredetiben,

"hell Baal" -az volt a kérdés, hogy a hell act1-ben nem boldoguló karakter honnan szerezzen cuccokat. :D

Elnézést. Nightmare - Baal. :) (figyelmetlen voltam. d1 nekem sincs eredetiben, csak egy eredetiről fly-ban koppintott verzió, de szerintem kanira az is elég..:))

Deni 01-28-2008 11:27

mondjuk szerintem az én trapassám is valahol félresikerült.. vhogy kicsinál már night-on is a sok lightning immune monsta :o

Xeper 01-28-2008 11:30

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 154983)
mondjuk szerintem az én trapassám is valahol félresikerült.. vhogy kicsinál már night-on is a sok lightning immune monsta :o

Azokat el kell kerülni :D

Deni 01-28-2008 11:35

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 154985)
Azokat el kell kerülni :D

köszi.. :D
mondjuk mostanában mindenhova előreküldöm lvl20 SM-t és amikor én is bemerészkedek a gettoba, akkor már csak arcon simítom a monstákat és fekszenek :D

Arden 01-28-2008 12:49

vagy szólsz az Ardinak és megy az assájával, és kitisztítja neked a terepet. ide még hatékony az assám :P

Smooth Scroller 01-28-2008 13:01

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 154983)

a lgt trap assi az 1ik legjobb es legkonnyebb fejlesztes az egesz dio2ben. szo szerint zuz, mint az allat. az lgt immunok ellen, meg a merc segit es fireblastot kell dobalni (ezt az lgt csapdak mellett maxra kell huzni!) higgyetek el ez az 1. szintu kepesseg meg hellen is nagyon utos, az lgt csapdak utan rengeteg syn-t kap.

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 154881)
Nem trapper assa hellen gyakorlatilag halott :(

legyszives ekkora hulyeseget ne allits... :D

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 154864)
Kell egy nagy sebzésű fegyver, anélkül nem megy a hell
Vagy csapat, csapatban jók azok az aurák.

termeszetesen csapatban jok, az aurak, de 1eni jatekban is kivaloan megfelel.
javaslom pl az lgt aurat, meg hellen is szepen irt, soxor csak maga az aura, nem kell pufolni sem vele, ha tul veszelyes a hely, csak rohangasszatok a monszterek korul. en tulajdonkeppen nem szorom el a pontokat, ugyhogy mig vegre felveszem az lgt aurat eleg nyogvenyelos a jatek, na de utana... :rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 17:26.