![]() |
Ha már ott vagytok a teljesítménybeállításoknál, akkor: speciális fül -> alul a virtuális memória: módosítás
Itt egyénileg állítsátok be a swapfájl méretét úgy, hogy a minimum és a maximum mérete ugyanannyi legyen. Fix fájlmérettel gyorsabban dolgozik a win., főleg ha az a fájl nem töredezett. Legjobb ha a swapfájl a leggyorsabb vinyóra kerül. |
Quote:
Clrt+alt+del, teljesítmény fül. Ha a "Lefoglalt memória -> Összes" több, mint a "Fizikai memória -> Összes", akkor ideje memóriát bővíteni. :) (Pl nekem már egy ideje... :)) |
zanzásítva hozzászólnék minden eddig felmerült dologhoz:
10%fenntartása autoupdate részére: ez egy urban legend, ilyen nem csinált soha egyik win sem:) helyette elég jól van megoldva a dolog, mert ha az egyéb programokkal szinte teljesen lefoglalod a sávszélt, akkor a winupdate kikapcsol magától egészen addig, amíg nem lesz neki elég kapacitás.. swap: jelenleg, ha 1Gb feletti memóriád van, akkor swapot azonnal kapcsolhatod is ki.. ezalatt a használati szokásaidtól függ.. normál user sztem 512 mellett is nyugodtan lelőheti:) böngészők téma: ha jót akarsz magadnak, akkor tarts több mint 1 böngészőt.. az ie-t én csak akkor használom, ha a látogatott weboldal semmi mással nem bírható működésre. már ajánlották a firefoxot, az tényleg remek. skin téma: klasszikus win kinézet rulaaa.. szebb, gyorsabb, jobb:) distrib: win Me egy kaki:) |
Nem mindenki rohangál sok giga memóriával, gondoljunk másokra is ;)
IE-t abszolút nem használok, helyette Firefox és Opera. Ha egy oldal egyikkel sem megy, akkor így járt (nagyon ritka). |
win Me kaki vagy nem, nekem ez van mer ez megy a gépen, meg a 98, de az nyúglődik az USB-vel és nekem nincs kedvem kinlódni vele.
XP el se férne a winyómon, dogozni meg aztán még elférne akkor sem :) (300celeron, 128sd, 3,2maxtor winyó) :D |
Quote:
|
Quote:
Jól van modi bátsi, ülj le egyes :D |
Quote:
Sajna nekem csak egy Celeron 2.6G procim van meg 256 Mb memoria amibol 64 et a videokartya hasznal.... Nekem igencsak felgyoruslt tole... neked gondolom fel se tunt, de a te gepedhez kepest az enyem sehol sincsen.... (meghalnal ha ezt kene hasznalnod...:D) es mivel laptop ezert nem nagyon tom boviteni, upgrade elni se...:( de hodozni pont eleg...:D! |
már bocsi, hogy OFF-olok egy kiscit, de Mike!!!!!!!!!!!!4 mi van veled??? le avgyunk tiltva msn-rőőőől?????? :mad:
|
Pho: ment email ...:)
Masik kerdesem: miert van az hogy maikor beinditom a gepet akkor a System 32 konyvtarat alapbol megnyitja csak ugy...:S nem tom miert... hol tudnam kiszedni? |
All times are GMT +1. The time now is 05:41. |