![]() |
jaj de szép a félelf 7véginxxD sok kedves barátot szerez magának az tuti:D
|
:D hát a törpe az túl könnyű nyerni nincs benne kihivás :D nyerjél hv t óriással vagy gnómmal vagy félelffel az a nem mindegy ám
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
DE zsínorba nyered a hv-kat vagy mi a szösz?:) Hogy neked már a törpe túl erős?:P Mert a 3felsorolt faj közül mind lehet erösebb egy törpnél bizonyos helyzetben. Csak ki kell alakítani azt a helyzetet:D Na most látom a témát te nyitottad így még viccesebb ez a kijelentés:) Aki törpével "könnyen" nyer annak szerintem nem kell tanács egy félelfhez:) . Ugyhogy ez a törpével könnyű kijelentés így tőled nagyon furcsa:) De a félelf is csak ugy éri meg ha sokat vagy és nem bukod be a készüliket állandóan lopkdosz:) |
Én szeretem a fél-elfet hétvégin :))
|
igen igen most hál isten van időm ép most lopom le egy kedves hadis tekijeit körönként 2 szer (gondolom nagyon szeret érte :D de hát nem kellet volna 16 hekit elvennie tölem :rolleyes: )
|
egy kérdés:
az megoldható hogy útolsó nap a játék vége elött fél nappal kb átképezni az összes tolvajt és a varik egy részét lovasba ?(persze átépíteni a kocsmákat barakra elötte) és aztán toliból átmenni hadiba? |
All times are GMT +1. The time now is 17:16. |