Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   SMS értesítés? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2685)

Zsáni 01-23-2008 14:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 153670)
Ez tény. :) De azért nem mindenki szereti megadogatni csak úgy az sms számát. Hány olyan eset volt már, ahol seregek elhívása, vagy egyéb "bosszú" történt, amikor valaki belépett a szövibe. Nekik ha valaki megadja a telefonszámát, akkor bele se merek gondolni, hogy abból mi lenne.

na mi? :)
felhív éjszaka? :)
na bumm, lenémítom a telefont :)
nem tudom Ati, biztos igazad van, és hamarosan jönnek majd azzal, és aki mf? nekem is van mf országom, és figyelem, hogy mikor jön vissza a piacról a cuccos, meg satöbbi ;)
nem érzek rá igényt, hogy a vip adta könnyítések mellett még ez is legyen. ennyi :)
de ha lesz is, én biztos nem veszem igénybe :)

Hornet 01-23-2008 14:38

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 153663)
fontos esemény, szövifórum és amúgy támogatom! :)

Nekem is ez a kettő tűnik most fontosnak.
De a piacos téma is jól jöhet,tehát érdekelne a dolog:D

Kutyuleee 01-23-2008 15:01

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 153669)
Én nem tartok rá igényt, a szövi úgyis ír sms-t, ha van valami, akár piac, akár hadi esemény :)
attól nemigen kedvezményesebb :)

feltéve, hogy 0-24nél gépnél vannak;) ha nem akkor már jól jön az az sms olyankor amikor senki sincs:), meg ha mf vagy, akkor se nagyon számithatsz másra...
mondjuk a piac és a fontos eseményeknél jól jönne.

Ditke 01-23-2008 15:03

Én is támogatom, elsősorban a szövetségesek elérhetősége miatt, és nem utolsósorban a fontos események, szövifórumra érkezett üzenetek miatt.

Fefe013 01-23-2008 15:08

Támogatom, mert főleg mf vagyok, piac, üzi, fontos esemény...

Remedy 01-23-2008 15:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 153667)
Ez hasonlóan működne a mostani szövifórumhoz, ha működne. Az első, kiváltó eseményről értesítés, hogy hé, nézz be az országba, és a többiről addig nem kapsz, amíg be nem néztél.

Ez a szövifórumos értesítőnél most is így működik. Ha kéred, akkor kapsz EGY üzenetet. Akkor is csak egyet, ha a szövijeid az éjjel teleírták többezer üzenettel a fórumot.

Ugyanez fontos esemenynel is? Pl egyszer beehezek, utana kitekiznek, es csak az ehezesrol kapok smst? :)

Arwyl szelleme 01-23-2008 15:20

Szerintem nem rossz dolog az sms értesítés, de hogy hány emberke fog érte fizetni is... Úgy vélem nem sok. Egy igényfelmérést megér, bár engem nem érint, a szolgáltatóm nyomja ingyen az emailértesítések után.

Ati 01-23-2008 15:25

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 153693)
Ugyanez fontos esemenynel is? Pl egyszer beehezek, utana kitekiznek, es csak az ehezesrol kapok smst? :)

Ez már részletkérdés, először azt kéne tudni, hogy van-e ennek így bármi értelme, vagy felesleges vele foglalkozni. Ahogy Arwyl is írta, szerintem mindhárom mobilszolgáltatónak van ilyen lehetősége, hogy az e-mailekről értesítést küld. Más kérdés, hogy mi derül ki belőle. Ha csak annyi, hogy e-mailed jött, az sokat nem segít hajnali 3-kor, félálomban. :)

vityu 01-23-2008 15:25

Nekem sincs rá szükségem, így is rengeteget vagyok a számokat és betűket nézve a gép előt...ettől az lenne, hogy csak még többet lennék, és azt nem akarom! Na meg nem olyan rossz az, ha egy éjszakát végig tud aludni az ember és nem kell felébrednie azért mert éppen mondjuk csináltak rá egy gömböt, mert ugye ez is fontos esemény.

Zsáni 01-23-2008 15:57

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 153686)
feltéve, hogy 0-24nél gépnél vannak;) ha nem akkor már jól jön az az sms olyankor amikor senki sincs:), meg ha mf vagy, akkor se nagyon számithatsz másra...
mondjuk a piac és a fontos eseményeknél jól jönne.

szinte mindig van valaki, és nem, nem az A-ról beszélek :)

és igen....tudtam :D
ahogy olvashattad, én is mf vagyok az egyik szinten ;) úgyhogy engem spec. nem kell győzködni :)

All times are GMT +1. The time now is 15:46.