![]() |
Quote:
felhív éjszaka? :) na bumm, lenémítom a telefont :) nem tudom Ati, biztos igazad van, és hamarosan jönnek majd azzal, és aki mf? nekem is van mf országom, és figyelem, hogy mikor jön vissza a piacról a cuccos, meg satöbbi ;) nem érzek rá igényt, hogy a vip adta könnyítések mellett még ez is legyen. ennyi :) de ha lesz is, én biztos nem veszem igénybe :) |
Quote:
Nekem is ez a kettő tűnik most fontosnak. De a piacos téma is jól jöhet,tehát érdekelne a dolog:D |
Quote:
mondjuk a piac és a fontos eseményeknél jól jönne. |
Én is támogatom, elsősorban a szövetségesek elérhetősége miatt, és nem utolsósorban a fontos események, szövifórumra érkezett üzenetek miatt.
|
Támogatom, mert főleg mf vagyok, piac, üzi, fontos esemény...
|
Quote:
|
Szerintem nem rossz dolog az sms értesítés, de hogy hány emberke fog érte fizetni is... Úgy vélem nem sok. Egy igényfelmérést megér, bár engem nem érint, a szolgáltatóm nyomja ingyen az emailértesítések után.
|
Quote:
|
Nekem sincs rá szükségem, így is rengeteget vagyok a számokat és betűket nézve a gép előt...ettől az lenne, hogy csak még többet lennék, és azt nem akarom! Na meg nem olyan rossz az, ha egy éjszakát végig tud aludni az ember és nem kell felébrednie azért mert éppen mondjuk csináltak rá egy gömböt, mert ugye ez is fontos esemény.
|
Quote:
és igen....tudtam :D ahogy olvashattad, én is mf vagyok az egyik szinten ;) úgyhogy engem spec. nem kell győzködni :) |
All times are GMT +1. The time now is 15:46. |