![]() |
Quote:
De íme 1 példa arra,hogy innen a külsőről is lehetett infót szerezni: Az általam nyitott és Gee keze alatt kiforrott "Aranyalma Topic"-ból nekem sikerült használható infót szereznem más országáról. Az illető kiírta a lakosságát,Variszámát és az aláírásában az országait. Más kérdés,hogy semmire nem használtam de tény,hogy infóhoz jutottam. |
Quote:
Quote:
Quote:
Viszont ha volt távol, és nem csinált semmit a védő fél, de védhette volna az ütést, akkor sem feltétlenül JKSZ. Pl. kiárulok egy fellépés előtt, és információm van a feljebbi csoport piacárol, mert akkortájt léptem feljebb a másik orimmal. Tudom, hogy nem éri meg sereget venni, mert azon anyagilag bukok. Ezért beengedem az ütést, mert még akkor sem kerülök minimumföld alá. Ez szerintem nem JKSZ. Quote:
Quote:
|
Quote:
Igen, mert te megszerezted az infót, XY pedig felhasználja. Ugyanez a helyzet, ha a tolisod megszerzi az infót és a hadis fogja beütni, a többiek pedig nem csinálnak ellene semmit. Csak szövetségen kívül. |
Quote:
Ha szerzek valami infot és megmondom pár nem szövis embernek, akkor az összejátszás, ezért JKSZ. Ha szerzek valami infot és közreadom mindenkinek, akkor nincs összejátszás, tehát nem JKSZ, hanem információ kiadása. Legalábbis szerintem. |
All times are GMT +1. The time now is 23:45. |