![]() |
Elektronikát még cserélhetsz rajta, ha tudsz szerezni valahonnan.
A lapos Maxtor nem volt egy sikerszéria. |
Ha már erre jártatok:
Másik ugyancsak HDD-vel kapcsolatos problémám: Kaptam egy ősrégi 266-os szerver gépet. PC Server 325 a neve.(de ez lényegtelen) Ebben nincsen PATA csatlakozás. :( Csak SCSI van rajta az alaplapon. Van benne 3 HDD és 2 CD. A problémám az,hogy állandóan RAID-be akarja rakni a HDD-ket. Én viszont az életben nem konfiguráltam még ilyesmit. Egyszer volt szerencsém SCSI meghajtókhoz de ott felismerte a vezérlőkártya a rá dugott cuccokat és ment minden magától. Ez nem így tesz. :( Nem lehet rávenni,hogy ne akarjon RAID tömböket csinálni? (Seed servernek szeretném használni torrentekhez.) |
Nekem hasonlókat produkált a vinyóm, akkor az IDE kábel csatijával volt gond mint kiderült :D
mod: ez még a simán vinyóhibás kérdéshez ment volna :) |
Quote:
Abból semmi jó nem származna. Nem értek ehhez az oldalához a dolognak.... |
Quote:
|
Quote:
De kipróbáltam több kábellel is. Mert azt hittem,hogy a 80 eres kábel hiánya okozza a gondot. Nem az... |
Quote:
Tápcsatlakozó is tud érdekes dolgokat művelni, de utólag írta, hogy keresztbedugott már mindent :) |
Quote:
Ezt holnap meg is próbálom... Remélem ez sikerül majd. |
Quote:
Más gépben kipróbálni nem jelenti feltétlenül azt is, hogy az IDE is különbözik, ezért írtam (sosem lehet tudni :)) Ciki hogy nem ilyen egyszerű a megoldás... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:53. |