Quote:
Originally Posted by csunyabogar
(Post 152072)
minden esetre érdekes ez a mondat: "Van egy határozott vonzalom Cameron és John között, aminek a beteljesedése technikailag lehetetlen, és ez elhomályosítja a határokat ember és robot között".
úgy látom, hogy mostanában egy sorozat nem sorozat, ha nincs benne valami szerelmi történet, ami megbonyolítaná a dolgokat. persze az a legérdekesebb, ha a szerelem beteljesedését valami akadályozza. érdekesnek tűnik így a cikk alapján a sorozat, a többi meg 90%-ban a színészektől függ. ;)
|
Maximum John vonzódhat Cameronhoz, de hogy egy gépnek érzelmei lennének? Hát ez elég furcsa.
Én nagyjából meg vagyok elégedve a színészek teljesítményével. Linda Hamiltonnak méltó utódja Lena Headey. Summer Glau-t (Cameron) már láttam a 4400-ban, tökéletes választás a női robot szerepre. A hősökből ismert Thomas Dekkert (John Connor) nem tartom nagy színésznek, legalábbis az eddigi 7 részben nyújtott alakítása nem nyerte el a tetszésemet. Szvsz jobbat is találhattak volna a helyére, lévén főszereplő, és őt nem nagyon fogják kiírni.
Kellemes meglepetés volt számomra, mikor feltűnt a szereplők között Brian Austin Green, aki anno Beverly Hills 90210-ben Davidet alakította. :)
Az első 4-5 rész egész jó volt, de az utolsó kettő kicsit unalmas. Remélem felpörgetik a következő epizódokat.
|