![]() |
Akinek egyszer visszajött igen. De akinek nem jött vissza egyszer sem, annak 100% eladásra kerül, nem nyúl le senki semmit belőle.
Ha már egyszer visszajött, és másodszer rakja ki a 10k tekit, akkor már indokoltabb a levonás, hiszen valamit nagyon rosszul csinált, ha nem sikerült eladnia a cuccot, epdig ő nagyon akarta. Akkor nem is akarta annyira nagyon. És itt "igazság" lene, hiszen ha én 1 millát teszek ki, de megveszik, akkor is 100% haszon, 0% veszteség. Ha kiteszek 1 millát, és 500k-t megvesznek, akkor csak az 500k visszatérőből vonódna le a "piacadó". Szerintem ezzel amit írtam nincs gond. (Attól függetlenül nem vagyok biztos, hgyo ezt így jelen esetben támogatnám.) |
Quote:
bár még itt van a visszavásárlás lehetősége de nem vagyunk maximalisták |
Quote:
De azért normál csoportban alsóbb szinteken (de szerintem felsőbb szintenek is) igencsak problémás csak úgy hipsz hopsz felvenni az árudat... Mert ha jóval átlagár felett pakolod ki, akkor igen sokan fognak aládpakolni, és azt muszáj lesz midnig felvenned. Ha meg olcsón teszed ki, akkor meg mások is fognak venni az árudból, tehát nem a "raktározós" módszert választottad, ahnem valóban kereskedsz az áruddal, csak épp nagyon nagy mennyiségben. Ez meg egyáltalán nem "büntetendő". |
Quote:
Az hogy kikerülhető visszavásárlással veszteségekkel jár, ráadásul csak nagy összefogással oldható meg a nagy tartalékos orik között, amit kétlek hogy egy csoport összes tarcsis orija eccerre legyen bent:D ha mégis akkoris ez a piaci mozgást növeli, és ezzel a kis eladni kivánó orik járnak jól. |
Quote:
ha erre álsz be, bármikor felvásárolhatod a teljes készletet |
Szerintem meg mar volt ilyen topic, az utalasok ellen, es el lett vetve. Kar ujra megnyitni... :)
|
Quote:
Kérdés visszatudod venni a tiédet? avagy ha te vissza is, mindenkinek sikerülni fog ez??? |
azért ha fizikai rosszullét fog el attól, hyog igazat adsz neke, akkor a testi épséged érdekében inkább mond, hogy hülye vagyok.
Egyébként még midnig nem győződtem meg, hogy ez szuperjó lenne. De ha már muszáj lenne, akkor lehetne ebben is hektár alapú a buli. Pl 500 heki alatt 0,1 %-ot kopna a cucc a piacon, 501-1000 0,2 ---stb stb stb ----egészen 1%-ig, ahol maximalizálódna az amortizáció. Mint a sima tekikopásnál, csak feljebb lennéneka határok, nem 1k-ban érné el a maxot, és nem 5% lenne a max, hanem 1%. Így még talán meggyőzhető lennék. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:31. |