Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Üzenetek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2650)

Phoenix 02-05-2008 12:52

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 156767)
Ez már meg van oldva, ez pontosan így működik. :)

Ilyenkor érdemes az e-mail értesítőket bekapcsolni, akkor látod is, hogy mit írtak, még szabi alatt is.

Hogy a szabi ylatt levő országoknak tovább megmaradjanak az üzenetek, az nem lehetséges.

Oks...koszi a gyors valaszt :)

Pool 02-23-2008 12:39

Én jó ötletnek tartanám, ha lenne az elküldött üzikre egy olyan opció, hogy a címzett olvasta-e már, vagy sem...

Ati 02-23-2008 13:33

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 160558)
Én jó ötletnek tartanám, ha lenne az elküldött üzikre egy olyan opció, hogy a címzett olvasta-e már, vagy sem...

Személyiségi jogi aggályokat vet fel egy ilyen funkció Magyarországon, ezért ilyen nem lesz.

Andrew 02-23-2008 13:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 160591)
Személyiségi jogi aggályokat vet fel egy ilyen funkció Magyarországon, ezért ilyen nem lesz.

és könnyen kideríthető, hogy gépnél van-e az illető :o

Ati 02-23-2008 13:37

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 160594)
és könnyen kideríthető, hogy gépnél van-e az illető :o

Ez is a probléma része. A magyar törvényeket bizonyos tekintetben túlzottnak érzem, de ettől még be kell őket tartani.

Megkerülni persze meg lehet egy módosított regisztrációs szabályzattal, de azt hiszem, hogy ennyit nem ér az ügy.

Tsobi 02-23-2008 13:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 160591)

Több magyar közösségi oldalon is van ilyen funkció .. akkor ők jogsértően tették bele? Biztos jobban tudod :)

Ati 02-23-2008 13:39

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 160596)
Több magyar közösségi oldalon is van ilyen funkció .. akkor ők jogsértően tették bele? Biztos jobban tudod :)

El kell olvasni a regisztrációs szabályzatukat. Ha bennevan, hogy a másik fél értesítést kap az üzenetek elolvasásáról, és ennek fényében ha ezt nem szeretné, akkor ne olvassa el a kapott leveleit, akkor semmi gond vele.

Ha ez nincs benne, akkor olyan információt közölni, hogy mikor vagyok ott, a beleegyezésem nélkül még csak burkoltan sem lehet a többi felhasználóval.

[HTPA]GeeForce 02-23-2008 13:40

Jó ez így, hogy ne tudják, mikor vagyok a gépnél, ha én nem akarom..... ;) Szóval ha meg is lenne kerülhető a jogszabály, ne kerüld meg. :D Ez így jó, ahogy van! :D

Tsobi 02-23-2008 13:41

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 160598)
El kell olvasni a regisztrációs szabályzatukat. Ha bennevan, hogy a másik fél értesítést kap az üzenetek elolvasásáról, és ennek fényében ha ezt nem szeretné, akkor ne olvassa el a kapott leveleit, akkor semmi gond vele.

Ha ez nincs benne, akkor olyan információt közölni, hogy mikor vagyok ott, a beleegyezésem nélkül még csak burkoltan sem lehet a többi felhasználóval.

Jah értem :) Akkor mondhatjuk,hogy játék a szavakkal :)

Ati 02-23-2008 13:42

Persze hozzátartozik, hogy nem tudok olyan esetről, amikor ebből probléma lett volna. Ennek ellenére Magyarországon egy alapbeállítású webszerver elindításával (tegyük fel, hogy csak a "Sikerült!" oldal látszik, tehát mégcsak nem is írtál semmit), máris jogsértést követsz el.

All times are GMT +1. The time now is 12:41.