![]() |
magyarul seregben ne változzon semmi, de a tolivarira legyen kisebb hatásfokú ha több tagú klános akciózik ellened.
|
Szerintetek az 1A-ban mi értelme van egyéni harcban a klánlétszám különbsége malusznak? Ha én mondjuk egy 5 fős klánban vagyok, akkor miért jó, hogy egyéniben 5 fős klántagtól többet foglalok, mint nem 5 fős klántagtól. :confused:
Megvárom a választ, mielőtt szavaznék... |
van jelenleg az A-ban egy olyan klán amelyikben 180k ponton van 10 ország. nos egyiket megütöd rosszabb esetben 9(10) tud ütni téged.
ezzel szemben ha egyfősként egyfőst ütsz akkor elvileg csak az tud ütni. hiénáktól eltekitünk. gondolom itt elsősorban a kisklánosok védelmére lett ez kitalálva |
én nem támogatom a malusz kiterjesztését. nekem sikerült 1-2 személyes klánokban boldogulni, és nem volt nehéz. sztem másoknak is sikerülhet. eléggé hadiorientált már így is a játék.
az elfek malusza sztem már így is sokat segített ezen a helyzeten. |
a tolikra, varikra tamogatom mindenkeppen, de nem ugy mint a hadinal, hanem fele akkora erovel. tehat ha mondjuk a hadimalusz 50% lenne, akkor a vari es tolimalusz legyen 25%. igy a 10 oris klan meg mindig tudja piszkalni akar az 1fos klant is csak sokkal kisebb hatasfokkal.
|
Quote:
|
Én támogatom a maluszt. Van egy egyszemélyes ork, aki csinál 70% barakkot és éjszaka üt, ha nincs szerencséje, akkor 3-4 en annyit rágyújtanak, hogy az életbe nem kel föl.
|
Quote:
|
Quote:
ez persze csak az egyik irányra ad magyarázatot... |
Quote:
nem értem, hogy miután be lett vezetve az elfek malusza, azután is miért a gyújtogatás a téma. :mad: |
All times are GMT +1. The time now is 22:32. |