Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Hüllők (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2641)

Valezius 01-11-2008 18:57

Terodactylust hol lehet venni? :D

Ja meg van T-rex figurám egy dobozban a pincében :D

vityu 01-11-2008 19:54

Úgy látom az egész topic egy poéntopic lett! :( Hát köszi fiúk!

Fefe013 01-11-2008 21:16

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 150689)
Van valakinek hüllője? Ha igen mi? Én már régóta szerettem volna, most asszem egy darabig nem kell. De ha egyszer leszm az valszeg kaméleon vagy gekkó lesz, de semmiképpen sem befogott, hanem rabságban született példány!

Nekem még nem volt ilyen jószágom, de sztem nem is lesz, én jobban csipázom a kutyákat, hétköznapi és átlagos, de én akkor is mellettük szavazok/most 3 van:D/:)

vityu 01-11-2008 21:50

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 150741)
Nekem még nem volt ilyen jószágom, de sztem nem is lesz, én jobban csipázom a kutyákat, hétköznapi és átlagos, de én akkor is mellettük szavazok/most 3 van:D/:)

Mondjuk már ha átlagos állatról van szó,akkor inkább macska! :D Van is egy!

Topsy 01-12-2008 13:33

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 150692)
nyáron kint a kertbe gyíkok :D:D:D

Mielött valaki komolyan veszi :p a hazai összes hüllő védett!!

Nekem vörösfülűékszerteknőseim voltak, aztán az egyik nyáron megszöktek :mad:, őket könnyű tartani. Igaz, már csak sárgafülű szerzhető be, nem okoznak sok gondot, ha néhány szabályt betartunk.
kétéltűekről beszélni offolás?

vityu 01-13-2008 18:58

Quote:

Originally Posted by Topsy (Post 150833)
kétéltűekről beszélni offolás?

Dehogy! Isten ments, hogy offolás legyen, így is egy off ez a topic!
Én inkább gyíkpárti vagyok, a teknős annyira nem az esetem, de az is szép állat! Csak hát, mégsem egy agáma, gekkó vagy leguán... vagy a nagy kedvenc kaméleon!

Synkel 01-13-2008 19:34

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 150728)
Úgy látom az egész topic egy poéntopic lett! :( Hát köszi fiúk!

Előrevetítem: az öcsémnek egy darab ideig tüskés agámája volt( legalábbis asszem), szal nagyon benne vagyok a hüllőtémában.
Viszont ami leginkább foglalkoztat, elhullás után próbáltad, milyen hangot hoz ki belőle egy jól irányzott rátaposás?

( mivel védett állatról van szó, az meg se fordul a fejemben, hogy esetleg élő állapotában történő rátaposás által kiváltott hangokról érdeklődjek)

Toti 01-13-2008 19:37

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 151225)
Előrevetítem: az öcsémnek egy darab ideig tüskés agámája volt( legalábbis asszem), szal nagyon benne vagyok a hüllőtémában.
Viszont ami leginkább foglalkoztat, elhullás után próbáltad, milyen hangot hoz ki belőle egy jól irányzott rátaposás?

( mivel védett állatról van szó, az meg se fordul a fejemben, hogy esetleg élő állapotában történő rátaposás által kiváltott hangokról érdeklődjek)

Synk te jól vagy összerekva?:D:p Ha elefántot tartanék annak is kíváncsi lennél az összetaposási hangjára?:D Téged csak ez foglalkoztat?;)

Synkel 01-13-2008 19:42

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 151229)
Synk te jól vagy összerekva?:D:p Ha elefántot tartanék annak is kíváncsi lennél az összetaposási hangjára?:D Téged csak ez foglalkoztat?;)

Neeeem... csak a nálam kisebb állatokkal kapcsolatban érdekel ez a téma:D

Dragi 01-13-2008 19:42

Quote:

Originally Posted by Topsy (Post 150833)
Mielött valaki komolyan veszi :p a hazai összes hüllő védett!!

Hmmm, mondtam én hogy fogva tartva tartom őket ?:) Nyáron kint sütkéreznek a kertbe meg napoznak a betonon

amúgy ha már teknős akkor van 2 görög teknősünk 10 év körüliek és van ékszerteknősünk is :)

All times are GMT +1. The time now is 22:15.