Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   hogyan lehet. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2621)

Arden 01-06-2008 13:27

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 148981)
De ezt úgy értettem,h valami fejesek nem tudják leellenőrizni? Mert nem tom, de nekem valami sumákság szaga van a dolognak!

és milyen sumákság? Ati beírt a srácnak 10k íjat, vagy csak simán feltörték a hódot? vagy milyen sumákságot érzel itt? :)

vityu 01-06-2008 13:29

Quote:

Originally Posted by Arden (Post 148985)
és milyen sumákság? Ati beírt a srácnak 10k íjat, vagy csak simán feltörték a hódot? vagy milyen sumákságot érzel itt? :)

Nem tom... mindegy, akkor, de annak akkor és ott be kellett volna ütni! Mert jól mondod kellett volna 10k íjj h ne veszítsen semmit, és utána meg már csak lovak voltak védekezni... furcsa...

Gyula 01-06-2008 13:36

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 148986)
Nem tom... mindegy, akkor, de annak akkor és ott be kellett volna ütni! Mert jól mondod kellett volna 10k íjj h ne veszítsen semmit, és utána meg már csak lovak voltak védekezni... furcsa...

az hogyvalamit nem ismersz az nem azt jelenti hogy lehetetlen. elengedhetett sereget, lehetett nála szövi help is. ennek igy nincs sumákság szaga :)

Ati 01-06-2008 13:43

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 148981)
De ezt úgy értettem,h valami fejesek nem tudják leellenőrizni? Mert nem tom, de nekem valami sumákság szaga van a dolognak!

Szövetségi segítséget behívni nem sumákság, hanem a játék teljesen normális és természetes része.

Ati 01-06-2008 13:44

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 148986)
utána meg már csak lovak voltak védekezni... furcsa...

Ezt honnan tudod? Felmérted a szövetségesek kint levő seregeit? A támadás előtt és utána?

vityu 01-06-2008 13:53

Jól van akkor nem történt semmi! Csak annyi,h egy full üres országot,akinek a szövetségesei évekre vannak(az egyiket mi juttattuk oda), és nem is most kerültek oda segítséget küldtek egy országnak, istentudja hány körre így kikaptunk! Na de mindegy!
Ezennel le is zárhatod a témár Ati!

Ati 01-06-2008 14:00

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 149002)
Jól van akkor nem történt semmi! Csak annyi,h egy full üres országot,akinek a szövetségesei évekre vannak(az egyiket mi juttattuk oda), és nem is most kerültek oda segítséget küldtek egy országnak, istentudja hány körre így kikaptunk! Na de mindegy!

Ez nem tudom miért probléma. Idézek egy diplomácia hirdetést:

"Erős megvédő szövetségest keresek lehetőleg törp vagy ember de más is lehet 50-kör távolságra"

Ezek után 10 körre szerintem sokan küldenek minden további nélkül segítséget.

Ráadásul eredményesen is, mint az kiderült.

vityu 01-06-2008 14:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 149008)
Ez nem tudom miért probléma. Idézek egy diplomácia hirdetést:

"Erős megvédő szövetségest keresek lehetőleg törp vagy ember de más is lehet 50-kör távolságra"

Ezek után 10 körre szerintem sokan küldenek minden további nélkül segítséget.

Ráadásul eredményesen is, mint az kiderült.

ez egy jó poén, láttam már! :D Mindegy! Csak fáj egy kicsit,h ilyen történt! Mondjuk én biztos nem küldenék segítséget 8-10kör távolságról 10körre senkinek!
:eek:

Tsobi 01-06-2008 14:11

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 149011)
ez egy jó poén, láttam már! :D Mindegy! Csak fáj egy kicsit,h ilyen történt! Mondjuk én biztos nem küldenék segítséget 8-10kör távolságról 10körre senkinek!
:eek:

Csak a szövetségesednek,ha a helyzet megkívánja ..

Remedy 01-06-2008 14:22

Nem lehet, hogy elf volt? :)

All times are GMT +1. The time now is 07:32.