![]() |
Quote:
mert amíg egy óriásból szinte teljes mértékben kispórolhatod a kocsmát, addig a többibe jelentős mennyiségű kell... ugyan ez a helyzet a templomokra is :) de az etető épületek számában is jelentős az eltérés jéééé, mire befejeztem eltűnt :o |
ork
óriás gnóm törpe elf én inkább emellé a sorrend mellé tennéma voksom. egybéként a hogy a témánál maradjak, gnómmal egyértelműen MF-ként hadivarinak célszerű lenni. varit nem ajánlom, mert gyorsan fogy a készültség, és ha egy feles bekezdi gyilkolni, hullik mint a piaci legyek a kemotoxtól. Ez nem azt jelenti hogy nem lehet varizni vele, csak az,t hogy könnyen lehet szétkapni egy full varis gnómot... De ha a varik mellett tetemes mennyiségű lovasod is van, akkor az mf tolik elképzelhető, hogy nem téged fognak piszkálni... legalábbis nekm eza tapasztalatom. |
Quote:
1. ork 2. gnóm 3. törp 4. óriás 5. elf 6. félelf 7. ember 8. hulla Persze ha más elven számolsz más lehet a végeredmény. |
egész pontosan...
ork tábornok óriás tudós gnóm tudós törpe tudós elf tudós így jönnek hadiban, ha élezed. dehát normál oriktól beszélünk, egy élőhalotttból is lehet sokkal durvább hadit csinálni, mint egy orkból... csaképp akkor az az ork... hát mondhatni ... "gánya..." de ha reálisan nézzük, akkor ez a sorrend fedi a valóságot. Éplista: Ház 16% Barakk 45% Tanya 14% Könyvtár 2% Őrtorony 8% Kocsma 4% Templom 8% Bank 3% Intézőben könyvtár legalul. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mivel nem létezik olyan elv, hogy "azonos számú barakk". Egy óriásba... Egy gnómba egy orkba egy törpbe, elfbe más és más mennyiségű torony, kocsma, templom stb kell... Egy elffel pl nem leszel tanyafree, mert nem éri meg, kevesebb helyet foglal, ha variálod a tanyákat a raktárakkal... |
Smooth éplistái nekem túl védekező beállítottságóak, és hiányzik belőlük a bank... Ha már védekezel, legyen bankod, mert hiába piacolsz, meg hiába katonákat gyártasz eladásra, hiába lopkodsz, ha naponta 80-szor vesznek le lóvéval, mert semmi nem védi a pénzed, és mindig mindent nem tudsz a piacon tartani
|
Quote:
és kaja is mindig van efogadhatóáron a piacon, hogy ha mégsem tudna annyit lopni, de akkor is minimális pénzt kéne arra fordítania és a fosztásról még nem is beszéltem |
Ha 45% barakkal nem tudsz kezdőket fosztani..... ;):D
Szóval ha a tanyákat kicseréled raktárra, és naponta 4x kimész fosztani, akkor akár toli nélkül is elvagy 200-on. :D:D:D És a katmorálod is 100% lesz. :D |
All times are GMT +1. The time now is 12:22. |