![]() |
Sztem a legjobb az hogy abban lehessen tartani a pénzt,de kakor kéne rá vlami varázslat hogy ne tudják olyan könyen ellopni.vagyn em tudom de vlamit ki kellene találni :)de alapjában nagyon jó5let :)
az áras dologhoz nem tudok hozzászólni majd a nálam okosabbak kitalálják :D de így ahogy most van télelg semmi értelme mert még a leg kezdőbbek is lebontják mert látják hogy nincs értelme... |
még mindig az aranybánya az, ami leginkább áthidalja ezt a problémát, és a legegyszerűbb megoldás, nem?;) Egyszerűen az aranybányák termelése megjelenik az ország vagyonában, és nincs szükség ilyen piaci számítgatásokra. Vélemény? Ha abszolút ragaszkodtok a drágakőhöz, akkor többet nem hangoztatom:)
|
A drágakő árát én nem az össz piaci termékár átlagában szabnám meg, hanem az összes bányászott termék árában. Ez azért lényeges, mert jelenleg a többi bányához képest értéktelen a drágakőbánya.
Ha drágakőben lehetne tartani a vagyont akkor tényleg kellhet valami védelem mert a jelenlegi gyakorlat (tekik a piacon) abszolút biztonságos, csak kicsit kényelmetlen. ;) Nagyon vad gondolat, hogy se lopni se fosztani ne lehessen? :confused: Ha lenne valami védelme, akkor egyértelműen jobb lenne mint a símán aranyat termelő bánya. |
elbeszélés egymás mellett:)
|
Nekem tetszik az aranybánya is, meg a drágakő módosítása is, bármely megoldás jobb mint a jelenlegi helyzet.
Aranybányával nem kell vacakolni, drágakővel meg lehet játszani. |
szerintem maradjunk az eredeti felállásnál, azaz a drágakőbánya maradjon drágakőbánya, termeljen drágakövet és azt lehessen eladni.
az aranybányához pénzverde kéne, hogy az aranyból pénz legyen. a drágakőben való pénzrakrtározásnak meg mi értelme? ha nem lopható, az ellent mond a játék összes eddigi dolgának, lévén minden lopható, vagy csökkenthető, ha meg lehet lopni, akkor gyakorlatilag ugyanaz mint a sima pénz. |
Quote:
|
Quote:
de az milyen már, hogy egy bányából egyenest pénz megy az oriba? |
Quote:
|
Szóval arra utalnék, hogy nem kell minden munkafázisnak megjelennie a játékban, és attól még a valószerűsége szerintem nem csökken. Mindössze ennyit akartam elmondani az aranybánya védelmében. Innentől akkor szabad a pálya, hogy hogy legyen a drágakő ára a piacon, nem ellenkezem:)
|
All times are GMT +1. The time now is 12:28. |