![]() |
Quote:
Miért játszol egy olyan játékban, ahol sem a regisztrációs szabályokat nem érted, amikre kijelented, hogy elfogadod azokat, sem a súgót nem tudod elolvasni? :confused::confused::confused: |
Cuceritor
Aki tud románul az sajna most nem elérhető, a szabályokat ő olvasta el nekem . Ami majdnemhogy ugyan az mint a hóditóé. Csak most nincs itt .
|
Quote:
|
Cuceritor
Azért irtam ezt ,mert vannak külömbségek . És én még nem vétettem itt se és, ott se fogok . Én csak annyit szeretnék megtudni hogy a közeljövőben lehetőség lessz-e arra hogy oda is lehessen sms-el vip-et küldeni ,vagy szerezzek be egy bankkártyát? :)
|
Quote:
De ezt ne vedd hivatalos válasznak, hiszen ez a fórum a Cuceritornak nem hivatalos fóruma. (Értsd: a Cucerotor napi ügyek intézésében résztvevők ezen a fórumon ritkásan vannak jelen.) |
Cuceritor
Köszi ! Értem csak megláttam mint feldobott témát , és gondoltam rákérdezek . Köszi a vállaszt , beszerzek egy bankártyát :):)
|
És Mikor lesz a Cuceritornak hivatalos foruma?
|
Quote:
|
Ez igaz,sajnos.De van olyan nap hogy van egy hsz.
|
90 napos hatarido
Megkerem az illetekeseket , hogy a csoportok legmagasabb fokan toruljek a 90 napos hataridot...
Mandjuk a normalban maradhat , de az anarhistaban a 2/D-ben kene torolni .... tobb jatekost ismerek , aki feljon a 3-ig es ott torli magat , mert nem lehet fordulni csak VIP-es orival Elore is koszonom |
All times are GMT +1. The time now is 11:33. |