Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Cuceritor (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2595)

Ati 01-06-2008 17:09

Quote:

Originally Posted by kocka (Post 149086)
Köszi :) A telefonos sms-vip lessz azon is ? Valamikor? Mert nem rendelkezem bankártyával . És sajna nem tudok annyit Románul hogy értsem mi a többi lehetőség.

???

Miért játszol egy olyan játékban, ahol sem a regisztrációs szabályokat nem érted, amikre kijelented, hogy elfogadod azokat, sem a súgót nem tudod elolvasni? :confused::confused::confused:

kocka 01-06-2008 17:16

Cuceritor

Aki tud románul az sajna most nem elérhető, a szabályokat ő olvasta el nekem . Ami majdnemhogy ugyan az mint a hóditóé. Csak most nincs itt .

Ati 01-06-2008 17:18

Quote:

Originally Posted by kocka (Post 149088)
Aki tud románul az sajna most nem elérhető, a szabályokat ő olvasta el nekem . Ami majdnemhogy ugyan az mint a hóditóé. Csak most nincs itt .

"Majdnemhogy." Csak néhány kulcsfontosságú pontban tér el, amik miatt már volt pár embertől meglepődés, hogy miért lettek törölve.

kocka 01-06-2008 17:23

Cuceritor

Azért irtam ezt ,mert vannak külömbségek . És én még nem vétettem itt se és, ott se fogok . Én csak annyit szeretnék megtudni hogy a közeljövőben lehetőség lessz-e arra hogy oda is lehessen sms-el vip-et küldeni ,vagy szerezzek be egy bankkártyát? :)

Ati 01-06-2008 17:29

Quote:

Originally Posted by kocka (Post 149092)
Azért irtam ezt ,mert vannak külömbségek . És én még nem vétettem itt se és, ott se fogok . Én csak annyit szeretnék megtudni hogy a közeljövőben lehetőség lessz-e arra hogy oda is lehessen sms-el vip-et küldeni ,vagy szerezzek be egy bankkártyát? :)

Legjobb tudomásom szerint a közeljövőben nem lesz ilyen lehetőség.

De ezt ne vedd hivatalos válasznak, hiszen ez a fórum a Cuceritornak nem hivatalos fóruma. (Értsd: a Cucerotor napi ügyek intézésében résztvevők ezen a fórumon ritkásan vannak jelen.)

kocka 01-06-2008 17:31

Cuceritor

Köszi ! Értem csak megláttam mint feldobott témát , és gondoltam rákérdezek . Köszi a vállaszt , beszerzek egy bankártyát :):)

Eke 01-06-2008 18:45

És Mikor lesz a Cuceritornak hivatalos foruma?

Ati 01-06-2008 18:55

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 149148)
És Mikor lesz a Cuceritornak hivatalos foruma?

Erre jelenleg nem tudok válaszolni. Szerény véleményem szerint nincs akkora élet a Cuceritor fórumán, ami indokolna egy külön külső fórum beindítását.

Eke 01-06-2008 19:53

Ez igaz,sajnos.De van olyan nap hogy van egy hsz.

Vice 01-16-2008 10:05

90 napos hatarido

Megkerem az illetekeseket , hogy a csoportok legmagasabb fokan toruljek a 90 napos hataridot...
Mandjuk a normalban maradhat , de az anarhistaban a 2/D-ben kene torolni ....
tobb jatekost ismerek , aki feljon a 3-ig es ott torli magat , mert nem lehet fordulni csak VIP-es orival

Elore is koszonom

All times are GMT +1. The time now is 11:33.