Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Multisok buktatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2589)

Never 12-23-2007 16:57

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 146081)
Onnan,hogy mikor zöldet kaptam a hullától,a hosszú ékezetek nem normálisan jelenítette meg,hanerm olyan krixkrax-szal

Ennyi sztem tuti nem elég,hogy anarchba kerüljenek.
A multizásra tuti nem bizonyíték,JKSz is lehet.Persze,azt sem szabad :)

stampi 12-23-2007 16:59

Ez szerintem jobban hasonlít a játékon kívüli szövire.
Admin biztos meg tudja állapítani hogy honnan megy wap, eseményekből következtet stb., de nekem kevés lenne bizonyítéknak arra hogy "multi" van. De nem én vagyok az admin:) Neki szerintem bőven elég az amiket leírtál, ha tényleg úgy van. Bár nem tudom TE hogyan állapítod meg hogy valaki wap-ról is játszik és számítógépről is, és ugyanennek a személynek két orija van. Hm. Szerintem üldözési mánia:)

Tsobi 12-23-2007 17:00

Quote:

Originally Posted by Never (Post 146083)
Ennyi sztem tuti nem elég,hogy anarchba kerüljenek.
A multizásra tuti nem bizonyíték,JKSz is lehet.Persze,azt sem szabad :)

Mikor kb egy hete zöldeltem a gépről vezetett országával,akkor is így jelenítette meg a betűket. Akkor mondta is,hogy wapról van. Egy biztos: Ő az !

Tsobi 12-23-2007 17:02

Hogy miért biztos? Ilyen primitív helyesírási hibákat és szóhasználatot senki más nem alkalmazhat .. olyan ez,mint az ujjlenyomat ..

Never 12-23-2007 17:04

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 146088)
Hogy miért biztos? Ilyen primitív helyesírási hibákat és szóhasználatot senki más nem alkalmazhat .. olyan ez,mint az ujjlenyomat ..

Nem értek egyet :) Tudnék pár embert mondani,akiknek nehézséget okoz a normális írás :)
A hasonló helyesírási hibák még mindig nem bizonyítékok,és ez alapján Ati nem fogja átrakni.
Nemtom,hogy van e még jksz-bejelentő,de ha van,ott jelentsd fel.

Tsobi 12-23-2007 17:06

Quote:

Originally Posted by Never (Post 146090)
Nem értek egyet :) Tudnék pár embert mondani,akiknek nehézséget okoz a normális írás :)
A hasonló helyesírási hibák még mindig nem bizonyítékok,és ez alapján Ati nem fogja átrakni.
Nemtom,hogy van e még jksz-bejelentő,de ha van,ott jelentsd fel.

Szóhasználat sem bizonyíték? Ati is látta,amit én múltkor ..

stampi 12-23-2007 17:07

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 146081)
Onnan,hogy mikor zöldet kaptam a hullától,a hosszú ékezetek nem normálisan jelenítette meg,hanerm olyan krixkrax-szal

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 146088)

Akkor ha jól értem, van egy szövi, akivel harcoltok, és a szövi egyik tagja wap-ról visz egy szövin kívüli orit. Ahova mindig wapról jelentkezik be, sose keveri az orikat stb. Ha nem tévesztett akkor biztos kevés lesz a gyanúd a multira, max télleg csak a JKSZ-re.

Tsobi 12-23-2007 17:10

Nem szeretném anarchba juttatni őket .. hisz a szövijük immáron cselekvésképtelen,most következik a hulla. Csak az zavar,hogy mi van akkor,ha mondjuk gondot okoz? Mi van akkor,ha a hulla miatt valaiképpen megfordul a kimenetel ..

Never 12-23-2007 17:13

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 146094)
Nem szeretném anarchba juttatni őket ..

Akkor végülis mit szeretnél? :)

Tsobi 12-23-2007 17:14

Quote:

Originally Posted by Never (Post 146095)
Akkor végülis mit szeretnél? :)

Nem odajuttatni,mert Y-ban azon a magasságon nincs egy orkom sem :(:p

Másrészt meg ahogy a nyitó hsz-ben bennevolt,csak választ szeretnék,hogy ezen a szálon lehet-e bizonyítani.

All times are GMT +1. The time now is 20:22.