![]() |
Quote:
A multizásra tuti nem bizonyíték,JKSz is lehet.Persze,azt sem szabad :) |
Ez szerintem jobban hasonlít a játékon kívüli szövire.
Admin biztos meg tudja állapítani hogy honnan megy wap, eseményekből következtet stb., de nekem kevés lenne bizonyítéknak arra hogy "multi" van. De nem én vagyok az admin:) Neki szerintem bőven elég az amiket leírtál, ha tényleg úgy van. Bár nem tudom TE hogyan állapítod meg hogy valaki wap-ról is játszik és számítógépről is, és ugyanennek a személynek két orija van. Hm. Szerintem üldözési mánia:) |
Quote:
|
Hogy miért biztos? Ilyen primitív helyesírási hibákat és szóhasználatot senki más nem alkalmazhat .. olyan ez,mint az ujjlenyomat ..
|
Quote:
A hasonló helyesírási hibák még mindig nem bizonyítékok,és ez alapján Ati nem fogja átrakni. Nemtom,hogy van e még jksz-bejelentő,de ha van,ott jelentsd fel. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Nem szeretném anarchba juttatni őket .. hisz a szövijük immáron cselekvésképtelen,most következik a hulla. Csak az zavar,hogy mi van akkor,ha mondjuk gondot okoz? Mi van akkor,ha a hulla miatt valaiképpen megfordul a kimenetel ..
|
Quote:
|
Quote:
Másrészt meg ahogy a nyitó hsz-ben bennevolt,csak választ szeretnék,hogy ezen a szálon lehet-e bizonyítani. |
All times are GMT +1. The time now is 20:22. |