Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Zene (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Segítségkérés! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2584)

Tsobi 12-22-2007 18:46

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 145607)
Sajnos nem, de majdnem. Ez a live mix, amit már bent játszottak a Mayday-en. :(

Nekem a márciusi mix kell. 1 hónappal korábbi, mint amid van.

Ez a freeE magazin melléklete. Egy mix cd.

Sajnos ebből kifolyólag címe sincs, csak annyi, hogy marco bailey - freee cd: maydaybudapest2004 :(:(:(

A cd bodítóján 2 bikka van, mint a REDBULL dobozokon, meg a 2004-es mayday jel. Mármint hogy ilyen rózsaszín az egész. :(

Ez sem piskóta :)

Viszont így nem is szeretsz jobban,hogy elmondtam mim van :p:(

[HTPA]GeeForce 12-22-2007 18:47

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 145604)
Akkor meghagylak titeket egymásnak :D

Nem muszáj :D Plz, ha tudsz, segíts rajtam, nagyon elszontyolodtam :(

Ez egy szett, egy kb 1 órás szett. Nem live, hanem stúdiószett (ha jól tudom), és csak a freeE amgazin mellékleteként jelent meg (ha jól tudom).

:(

Sajnos a freeE magazinban azt írják, hogy visszamenőlegesen a CD mellékleteket nagyon bajosan (érts: sehogy) tudják előkaparni, amit én nem nagyon értek, de hát ezt írták. :(

Sajnos utoljára 2003-ban voltam olyan 'státuszban', hogy esetleg felhívjam a Budai-t. (Majdnem a freeE magazin grafikusa lettem, de aztán mégsem, mert annyira nem jött be a dolog.) Lényegtelen. A léyneg, hogy sehogy máshogy nem tudok hozzájutni, csak a neten keresztül, mert egyetlen egy ismerősöm se vette meg azt a magazint. :(

[HTPA]GeeForce 12-22-2007 18:51

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 145609)
Ez sem piskóta :)

Viszont így nem is szeretsz jobban,hogy elmondtam mim van :p:(

De, szeretlek, hyog segíteni szeretél, és azt is tudom, hogy az a live szet is nagyon jó.

De tudod ezen a CD-n van egy rész, ahol az Űrodüsszeia filmből megy az eredeti (angol) szöveg a zene alatt, és ez a CD nekem spirituális élményt nyújt, mert imádom az Űrodüsszeiát, legalább 40x láttam. :(

És borzalmasan érzem msot magam, hogy elveszett a legértékesebb CD-m.

(Tudom, hogy ez a CD jóformán értéktelen, mert nem elég hogy régi, de még rövid is a mix, meg nem is sok mindenkit érdekel a Mayday sem meg a techno sem...

És pénzben sem nagy eresztés, hiszen a CD a magazinhoz járt ingyenes mellékletként, a magazin meg 1195 Ft-ba került...

Szóval tudom, hogy kívülállónak ez a dolog furcsa, hogy én ennyire odavagyok azért a hanganyagért, de mindegy is. A lényeg, hogy nagyon szeretném, ha meglenne.)

Sajnos a 'jó magyar' szokás szerint, ami nem került sokba, azt értéktelennek tekintjük, és nem vigyázunk rá.

Egy rádiós haveromnak megvolt ez a CD, mert annak idején ő is megvette a magazint (ő az egyetlen, akit ismerek, aki megvette rajtam kívül) de megkérdeztem, és fogalma sincs már, hyog hova tette azt a CD-t. :(

Phoenix 12-22-2007 18:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 145612)
Nem muszáj :D Plz, ha tudsz, segíts rajtam, nagyon elszontyolodtam :(

Ez egy szett, egy kb 1 órás szett. Nem live, hanem stúdiószett (ha jól tudom), és csak a freeE amgazin mellékleteként jelent meg (ha jól tudom).

:(

Sajnos a freeE magazinban azt írják, hogy visszamenőlegesen a CD mellékleteket nagyon bajosan (érts: sehogy) tudják előkaparni, amit én nem nagyon értek, de hát ezt írták. :(

Sajnos utoljára 2003-ban voltam olyan 'státuszban', hogy esetleg felhívjam a Budai-t. (Majdnem a freeE magazin grafikusa lettem, de aztán mégsem, mert annyira nem jött be a dolog.) Lényegtelen. A léyneg, hogy sehogy máshogy nem tudok hozzájutni, csak a neten keresztül, mert egyetlen egy ismerősöm se vette meg azt a magazint. :(

Mindenesetre leadom a drótot egyik ismimnek, mert ő anno megvette a freeE magazint, amint visszaszól, szólok neked :)

[HTPA]GeeForce 12-22-2007 18:55

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 145616)
Mindenesetre leadom a drótot egyik ismimnek, mert ő anno megvette a freeE magazint, amint visszaszól, szólok neked :)

Nagyon megköszönném, nekem ez a CD nagyon értékes, mert régi jó emlékek fűznek hozzá azon kívül, hogy maga a zene is nagyon kedvemre való rajta...

Ha az ismerősöd halandó lenne felgrabbelni, és te átküldenéd MSN-en,nagyon hálás lennék. Ha az ismerősöd hódos, akkor mindkettőtöknek tudnék adni 1-1 VIP-et a fáradozásaitokért cserébe! :)

Tsobi 12-22-2007 18:59

A megfelelő helyeken utánaérdeklődtem,utánakerestem és találtam még egy EXPO-s cuccost Marci Bailey-től :)

Szűkül a kör :)

Phoenix 12-22-2007 19:00

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 145617)
Nagyon megköszönném, nekem ez a CD nagyon értékes, mert régi jó emlékek fűznek hozzá azon kívül, hogy maga a zene is nagyon kedvemre való rajta...

Ha az ismerősöd halandó lenne felgrabbelni, és te átküldenéd MSN-en,nagyon hálás lennék. Ha az ismerősöd hódos, akkor mindkettőtöknek tudnék adni 1-1 VIP-et a fáradozásaitokért cserébe! :)

Hátha összejön, akkor valahogy megoldjuk, de nem kell felajánlani semmit :) Így is nemzetközi összefogás kell hozzá, mert a srác kint van Madridban, én mint közvetítő Angliában, te meg mint célállomás otthon, Magyarországon :) Az emailt elküldtem, szval a srácon múlik, hogy megvan-e neki ;)

[HTPA]GeeForce 12-22-2007 19:09

Tényleg köszi a segítséget :)

Tsobi 12-22-2007 19:12

Gee,a mix elején,közepén vagy végén van az Űrodüsszeiás szöveg?

Csak mert most hallgatom a leszedettet,de 1 óra 5 perces :)

[HTPA]GeeForce 12-22-2007 19:21

Azzal kezdődik. Az első 42 másodperc egy monoton gépies hangú szöveg... Az abból a részből van, amikor az Űrodüsszeiában kikapcsolják a HAL-9000 computert. És amikor a gép "haldoklik", ezt a szöveget darálja, és a végén már tök összefüggéstelenül hadovál a memóriatárának különböző részeiről...... :(:(:(

All times are GMT +1. The time now is 08:30.