![]() |
Quote:
|
Naja, hódító az hódító és kész :)
Mondjuk ez még mindig jobb, mint ha valaki birodalmi lépegetőket akarna a játékba :P |
Quote:
Najó... ez azért rossz vicc volt. de mi lenne ha lenne ostromgép is? faltörő kos vagy hajítógép... nem konkrét támadóértéke nem lenne (sőt nem lenne) hanem hozzáadna vagy levonna a toronybónuszból, attól függ melyik oldalon van.. (vagy lehetne kétféle.. egy támadó és egy védő.... ) persze ennek külön topic kellene, de ha itt van érdeklődés, én megnyitom.... :rolleyes: |
Quote:
igaz ott katapult és "ellenkatapult" van :) Egyébként szerintem a pap és orvos nem túl jó ötlet, tényleg bonyolítaná a játékot, azonban h védjem is a témaindítót az orkoknak is vannak biztos sámánjaik vagy valami efféléjük. :) |
Bpeet! ott te a támadó védőket akarod molesztálni én azok mellé tenném be az újat, a tá/vé egységek jók ahogy vannak..... :rolleyes: :D
|
En csaka hullak Nekromantait hianyolom. a Hulla az mindig egy varazslatos faj varazserovel biro tulvilagi faj volt...
|
Quote:
|
Quote:
|
Úgy látom kissé eltértünk az eredeti témától,de nem baj. Akkor is az én témámra írtok. :D Az viszont igaz,hogy az élőhalottakkal baj van a varázslás terén. Én kezdő koromban élőhalott varázslót indítottam,mert nem olvastam el a súgót,és nekem az alapvető volt,hogy az élőhalott tud varázsolni,hiszen minden élőhalottat gonosz mágiával hívták életre,na meg néhány számítógépes játékban is vannak élőhalott varázslók,pl a Heroes sorozatok nekromanta hősei,vagy a Diablo nekroja. Szerintem jó lenne nekik is varázserő kicsit több rúnáért.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:56. |