Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Ütéssel kapcsolatos kérdés? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2569)

Ati 12-18-2007 07:40

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 144169)
ezt értem , de eddig ha két ori ment valakire (beütés azonos időben) külön szöviből , utközbe csatáztak , és 1 ment tovább

Ez a lehetőség is megvolt, ahogy most is megvan. Ez nem garantált, lásd súgó (már beidézték előttem a vonatkozó részt).

fáy 12-18-2007 07:47

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 144171)
Ez a lehetőség is megvolt, ahogy most is megvan. Ez nem garantált, lásd súgó (már beidézték előttem a vonatkozó részt).

oké értem , bár párév hóditózás alatt , nekem még nem volt ilyenhez szerencsém , mindig csatáztam utközbe , de ha te mondod elhiszem :(

-Fegya- 12-18-2007 07:57

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 144167)
Ennyire nagy esély nincs a csatára. Valamennyi van, azonos körtáv esetén már 50%-nál is nagyobb esély, de semmiképp nem 99%.

Ha megy A és B sereg azonos körtávval, akkor
-A találkozik B-vel, 50%-nál nagyobb eséllyel
-B találkozik A-val, 50%-nál nagyobb eséllyel.
Így annak, hogy valahogyan találkoznak, jóval nagyobb az esélye, mint 50%.

Szerintem legalábbis így van.

Reni 12-18-2007 10:59

Előfordul az ilyen, én már csatáztam valakivel úgy, hogy ugyanabban a körben egy másik szöviből szintén megütközött vele valaki, és nem volt csata útközben, szépen mindketten beütöttük ugyanazt az országot ugyanabban a körben.

ErdelyMagyaria 12-18-2007 11:18

Nekem miert nincs ilyen mazlim?...
Igaz ha fordiva vetjuk fel a kerdest akkor eleg kellemetlen helyzet ha nem veded... :D

Toti 12-18-2007 11:34

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 144167)
Ennyire nagy esély nincs a csatára. Valamennyi van, azonos körtáv esetén már 50%-nál is nagyobb esély, de semmiképp nem 99%.

Csak mondtam egy számot:D

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 144174)
oké értem , bár párév hóditózás alatt , nekem még nem volt ilyenhez szerencsém , mindig csatáztam utközbe , de ha te mondod elhiszem :(

Egyszer már megesett ez velem. Igaz én nem a szenvedő fél voltam:D de mind a ketten beütöttük.

It(AZ:)) 12-29-2007 19:52

Bár nem az eredeti kérdéshez,de ütéshez kapcsolódik,van valami arányosság a támadó és védőértékek közötti különbség és a két fél haderővesztesége között?

Harcosok 12-30-2007 15:21

Quote:

Originally Posted by It(AZ:)) (Post 147374)
Bár nem az eredeti kérdéshez,de ütéshez kapcsolódik,van valami arányosság a támadó és védőértékek közötti különbség és a két fél haderővesztesége között?

Hát biztos van sok féle de én 1ről tudok:
Ha a védőerő dupla nagyságú,mint a támadóerő akkor a védőnél nincs áldozat(tudtommal)

All times are GMT +1. The time now is 09:08.