![]() |
Én nem érzem ezt annyira fontosnak, de ellene sem vagyok. Egy valamin viszont megakadt a szemem, ha valakit bevesztek szövibe, az az első kérdés, hogy mennyi tartalékod van kinnt a piacon?
|
Naná. Ha azt mondja semmi, az gáz. Ha azt mondja 1-2 milliárd, akkor beveszem. Ha azt mondjua 20-30 milliárd, akkor meg szétlopom az agyát. :D (Na ez Synkelnek biztos ellenszenves lesz. És életemben 1x csaináltam ilyet. :D Azóta se. Nem is tervezem az ismétlését.:))
|
fölöslegesnek érzem...
|
Quote:
|
Egyelőre még nem foglalok állást. Hátha valaki jobb indoklással áll elő. Az eddigi még nem győzött meg.
|
Én se érzem szükségesnek.
Az, hogy szövibelépésnél hasznos, az tényleg igaz. Na de én nem tudom hány kör óta, ugyanazokkal a trógerekkel vagyok. :D Mármint az hogy valaki belép egy szövibe nem mindennapos. Ezért felfesleges hogy foglalja a helyet. Az hogy mennyi tartalékom van, elég nagyságrendileg tudnom. Nekem legalább is. Ha meg valamit számolok a piaci árukkal, úgyis exelben teszem... |
Quote:
Szövibelépésnél is marhaság szerintem, főleg ha idegenekkel dipi alapján kell szövizni. Nem fogom megmondani neki, hogy 16.754.432 db tekercsem van, mert esetleg télleg úgy járok ahogy Gee írta. Van bőven és kész. |
Quote:
Csak remélni tudom ,hogy ezt most Gee nem olvasta:D |
Quote:
Amugy szerintem sem kell ilyen funkcio. |
Én azt mondom nekem tök mindegy, ha bekerül ha nem engem nem zavar:)
Mondjuk fölösleges ilyennel vesződnie Atinak. |
All times are GMT +1. The time now is 15:12. |