![]() |
Nem mondom meg mennyi van most :P De szerintem több, mint neked varid meg tolid meg egységed összesen :D Kigyúrtam eléggé. :P
|
Akkor most ezt vehetem fenyegetesnek is Ati, hogy nem segitesz? :)
kozeledik az az ido amikor.. DS:NEMNEMNEM AKAROK TALIGARA KERULNIII!! TEGYEL LE TUDOK EN JARNI! Ati:Nem tudsz te mar semmit.. DS:HUU DE JOL ERZEM MAGAM! HUU DE ... (anarch) |
Mi abajod az anarchhal? :) Olyan jó... :D:D:D:D
|
Quote:
Kerd meg Chimerat gomboljon, szerintem varijaim szamat elerheted talan :D habar.. nincs keves:)) Chimera meg tud gombolni ebben biztos vagyok. |
Quote:
A szabályok és a FAQ-ban leírtak betartását javaslom, különösen, ha többen játszotok egy gépről. Ennél többet nem fogok tudni ezügyben segíteni. |
anarchban is van orim kezdtem parat de ott 90 napom van vegigvinni elso 3 szintet, es nem akarok ennyire sietni.. csondes tekiirasra vagyom, egy egy delutani foszti..
|
Szintenként 90 nap. Az 3 hónap / szint. Az nem olyan kevés ám, meg lehet csinálni kényelmes tempóban is.
|
Quote:
Igen az emailre emlekszem, de semmi olyat nem tettem, ami oda le van irva. Most kiprobalom, hogy egyet se tamadok csak csondesen piacozom, fejlodok. Igazabol beallitasi gond nem lehet, mert az angolbol nem rak ki ertelemszeruen onnan is repulnek ha ez lenne. |
Quote:
De en csakazert is szeretnek normalban jatszani:D Igazabol 1-1 ori nekem eleg angolba is, magyarba is. sot neha sok is:)) ugyertem idom keves, tennivalo sok.. tudod hogy van ez. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:55. |