Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   NorTherN DarKNesS (#497390) [5/V] (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2519)

[HTPA]GeeForce 12-01-2007 10:19

Nem mondom meg mennyi van most :P De szerintem több, mint neked varid meg tolid meg egységed összesen :D Kigyúrtam eléggé. :P

DeathSurf 12-01-2007 10:19

Akkor most ezt vehetem fenyegetesnek is Ati, hogy nem segitesz? :)

kozeledik az az ido amikor..
DS:NEMNEMNEM AKAROK TALIGARA KERULNIII!! TEGYEL LE TUDOK EN JARNI!
Ati:Nem tudsz te mar semmit..
DS:HUU DE JOL ERZEM MAGAM! HUU DE ... (anarch)

[HTPA]GeeForce 12-01-2007 10:20

Mi abajod az anarchhal? :) Olyan jó... :D:D:D:D

DeathSurf 12-01-2007 10:21

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 138957)
Nem mondom meg mennyi van most :P De szerintem több, mint neked varid meg tolid meg egységed összesen :D Kigyúrtam eléggé. :P

Hihihi:)

Kerd meg Chimerat gomboljon, szerintem varijaim szamat elerheted talan :D
habar.. nincs keves:)) Chimera meg tud gombolni ebben biztos vagyok.

Ati 12-01-2007 10:23

Quote:

Originally Posted by DeathSurf (Post 138958)
Akkor most ezt vehetem fenyegetesnek is Ati, hogy nem segitesz? :)

Nem világos, hogy milyen jellegű segítségre vágysz. Ha rendszeresen átkerülsz, akkor annak megvan az oka. Az okot e-mailben minden alkalommal megkapod. Annál pontosabb okot nem fogsz kapni értelemszerűen.

A szabályok és a FAQ-ban leírtak betartását javaslom, különösen, ha többen játszotok egy gépről.

Ennél többet nem fogok tudni ezügyben segíteni.

DeathSurf 12-01-2007 10:24

anarchban is van orim kezdtem parat de ott 90 napom van vegigvinni elso 3 szintet, es nem akarok ennyire sietni.. csondes tekiirasra vagyom, egy egy delutani foszti..

[HTPA]GeeForce 12-01-2007 10:25

Szintenként 90 nap. Az 3 hónap / szint. Az nem olyan kevés ám, meg lehet csinálni kényelmes tempóban is.

DeathSurf 12-01-2007 10:31

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 138962)
Nem világos, hogy milyen jellegű segítségre vágysz. Ha rendszeresen átkerülsz, akkor annak megvan az oka. Az okot e-mailben minden alkalommal megkapod. Annál pontosabb okot nem fogsz kapni értelemszerűen.

A szabályok és a FAQ-ban leírtak betartását javaslom, különösen, ha többen játszotok egy gépről.

Ennél többet nem fogok tudni ezügyben segíteni.

Oke, a FAQ-t olvastam, egyedul jatszom errol a geprol. nem tudnak magyarul, ahhoz tul danok :) Igazabol arra gondoltam amikor segitseget kertem megoldhato e, hogy ne keruljek anarchba. Akarhogy.
Igen az emailre emlekszem, de semmi olyat nem tettem, ami oda le van irva. Most kiprobalom, hogy egyet se tamadok csak csondesen piacozom, fejlodok.
Igazabol beallitasi gond nem lehet, mert az angolbol nem rak ki ertelemszeruen onnan is repulnek ha ez lenne.

DeathSurf 12-01-2007 10:33

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 138964)
Szintenként 90 nap. Az 3 hónap / szint. Az nem olyan kevés ám, meg lehet csinálni kényelmes tempóban is.

Jah, igaz.
De en csakazert is szeretnek normalban jatszani:D
Igazabol 1-1 ori nekem eleg angolba is, magyarba is. sot neha sok is:))
ugyertem idom keves, tennivalo sok.. tudod hogy van ez.

Ati 12-01-2007 10:37

Quote:

Originally Posted by DeathSurf (Post 138968)
Igazabol arra gondoltam amikor segitseget kertem megoldhato e, hogy ne keruljek anarchba. Akarhogy.

A legbiztosabb, ha eleve oda regisztrálsz. Az anarch egyik célja, hogy játéklehetőséget biztosítson azoknak is, akik a normál játékban nem tudnak résztvenni. Akár családi játék miatt, akár azért, mert több országgal szeretnének játszani, akár egyéb okból.

All times are GMT +1. The time now is 12:55.