![]() |
szerintem a második sereg mond egy olyat, hogy ágyőőő.. de ez persze csak találgatás részemről.. :rolleyes:
|
Quote:
viszont logikusabb kicsit, amit te mondasz, mert kicsit érdekes lenne, hogy te kiszámolod mennyivel férsz be, elvándorol mindkét seregedből 5000, és akkor még be se ütsz... :S az azért aránytalanul nagy szívás lenne, míg, ha csak az egyik sereg hagy el, a másik még beüthet. |
Quote:
Ha az első sereg elmegy, és beáll lakosságnak, és ezáltal megnő a pontszámod, lehet, hogy felülről mész neki a második sereggel. :) De akkor ezek szerint arra tippelsz, hogy a kettő sereg közül az első megy el? |
Quote:
|
Ha már nincs országodban katona, aki elhagyhatná a hadseregedet, akkor a támadásra (vagy segítségnyújtásra) kiküldött seregedből távoznak a katonák. A seregből távozás sorrendbe ugyanaz, mint az otthoni sereg esetében, vagyis először a sima katonák távoznak, ha továbbra sincs nekik elég hely, akkor a támadók, lovasok, védők, íjászok, majd legvégül az elitek. Ha a katonák nem férnek el, akkor egyetlen kör leforgása alatt sereged akkora létszámra csökken, amekkorának helye van!
súgóban csak ennyi van :D de a kérdést még mindig nem oldotta meg, kivéve, ha mindkét sereg lovas-elit vegyes sereg :D |
Alaphelyzetben üthet mindkét sereg alulról.
De ha beáll 10.000 lovasod parasztnak, akkor 2 körös támadásnál 99%, hgoy felülről megy neki az a sereg, ami elfér. |
Quote:
|
Nem.
A súgót vágom. Direkt azért tettem fel úgy a kérdést, hogy 1 féle egységed van csak. (Jelenleg lovas, de lehet elit is, tökmindegy.) A lényeg, hogy több egységed van, ami elférne, de otthon nincs egy db egységed sem. Tehát csak és kizárólag a kiküldött seregekkel történhet valami. De mi? :D Ezt nem tudom. |
Ráadásul én az eredeti kérdést úgy tettem fel, hgoy 2 külön országot támadok meg.
Tehát nem biztos, hogy a 2. ütés felülről megy be. ;) A szituáció úgy szól, hogy nekem van egy A nevű orim, amibe elfér 10.000 lovas. Én 10.000 lovassal megtámadom B országot, és veszek 10.000 lovast, és 10.000-rel megtámadom C országot is. |
Quote:
mellesleg szerintem a C-be nem ütsz akkor be...illetve lehet, hogy beüt, de 0 támadó értékkel :) |
All times are GMT +1. The time now is 20:43. |