Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   hol a seregem? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=249)

Phoenix 03-24-2006 07:47

Quote:

Originally Posted by director
pl: törölték a támadó országot:D 5.szinten gyakran megesik:) vagy ütközött vki más seregével..

Ja az ütközés a legvalószínűbb...erről kérdezzétek meg Toto-t :p szép élmények voltak :D

director 03-24-2006 08:30

Quote:

Originally Posted by Phoenix
Ja az ütközés a legvalószínűbb...erről kérdezzétek meg Toto-t :p szép élmények voltak :D

ha már 1 körre volt, akkro elvileg nem tud ütközni..

Phoenix 03-24-2006 08:33

Quote:

ha már 1 körre volt, akkro elvileg nem tud ütközni..

ezt nem értem...akkor ahogy elindítottam a sereget, az utánna való körben írta ki, hogy összetalálkoztak :confused:

director 03-24-2006 08:36

Quote:

ezt nem értem...akkor ahogy elindítottam a sereget, az utánna való körben írta ki, hogy összetalálkoztak :confused:

akkor tud ütközni, ha egyszerre érnének be a seregek.. de ha egyszerre érnének be, akkor 1 körrel korábban is együtt kell haladniuk, és már akkor ütköznek.. és mivel minimum két körre támadsz, izé:)

Phoenix 03-24-2006 08:39

Quote:

akkor tud ütközni, ha egyszerre érnének be a seregek.. de ha egyszerre érnének be, akkor 1 körrel korábban is együtt kell haladniuk, és már akkor ütköznek.. és mivel minimum két körre támadsz, izé:)

de ha monnyuk megy 5 ori...5 sereggel, akkoris akkor írja ki az ütközést, amikor már elméletileg 1 körre lenne...nem??? mert akkor nem írhatja ki ha még két körre lenne, mivel ha körváltás után már csak egy körre van :D
na ezt jól megaszondtam :p

director 03-24-2006 08:41

Quote:

de ha monnyuk megy 5 ori...5 sereggel, akkoris akkor írja ki az ütközést, amikor már elméletileg 1 körre lenne...nem??? mert akkor nem írhatja ki ha még két körre lenne, mivel ha körváltás után már csak egy körre van :D
na ezt jól megaszondtam :p

persze, de körváltikor rögtön ütköznek.. de lehet tudsz úgy távolnézni pont körváltáskor, hogy még lásd őket 1 körre.. de akkor az összes sereget látnod kéne:)

Láma 03-24-2006 08:41

Quote:

ez nem igy van. nem kell egyszerre beérniük. viszont nincs minden esetben ütközés mert a két seregnek észre kell vennie egymást:) valóban, ha 1 körre van a sereg, akkor már biztos beér.

director 03-24-2006 08:44

Quote:

Originally Posted by Láma
ez nem igy van. nem kell egyszerre beérniük. viszont nincs minden esetben ütközés mert a két seregnek észre kell vennie egymást:) valóban, ha 1 körre van a sereg, akkor már biztos beér.

öö.. szerintem de. csak akkor tudnak ütközni, ha azonos távolság van még hátra a seregeknek.. különben beüt mindegyik.

Láma 03-24-2006 08:45

Quote:

öö.. szerintem de. csak akkor tudnak ütközni, ha azonos távolság van még hátra a seregeknek.. különben beüt mindegyik.

most erről vitatkozhatunk, de én tudom hogy nem kell egy körben lenniük, mert már tapasztaltam, legutóbb 1 hete:) az hogy mi tünik logikusnak, és a mi a valóság két különböző dolog:P

director 03-24-2006 08:47

Quote:

Originally Posted by Láma
most erről vitatkozhatunk, de én tudom hogy nem kell egy körben lenniük, mert már tapasztaltam, legutóbb 1 hete:) az hogy mi tünik logikusnak, és a mi a valóság két különböző dolog:P

hm, egyébként lehet.. úgy emlékeztem, hogy csak ha egyszerre érnek úgy tudnak ütközni.. és.. még most is úgy emlékszem:) de lehet hogy igazad van:)

All times are GMT +1. The time now is 18:46.