Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Zérózáshoz szükséges Vip sms (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2485)

J.Ati 11-20-2007 01:45

Azért remélem sikerül megoldanod valahogy.

Kutyuleee 11-20-2007 01:49

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 136500)
Hát vazze akkor nem tudom mi a pálya:(
Én már kb. fél éve csináltam,de a főorinak nem tudom lenne -e köze a zérózáshoz..nem hinném meg nem is emlékszem sajna:confused:

Sztem már érted miért irtam ide;)
Számomra már csak az a lehetőség van még hátra, de amig biztosat nem tudok, nem akarok most ennyit rávippelni most, meg a supportot nyaggatni. (meg lehet másnak is hasznos infó lehet itt a késöbbiekben, feltéve, hogy nem egyedi probléma)

J.Ati 11-20-2007 01:54

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 136504)
Sztem már érted miért irtam ide;)
Számomra már csak az a lehetőség van még hátra, de amig biztosat nem tudok, nem akarok most ennyit rávippelni most, meg a supportot nyaggatni. (meg lehet másnak is hasznos infó lehet itt a késöbbiekben, feltéve, hogy nem egyedi probléma)

Akkor ,majd Ati megmondja mi a helyzet.
Elolvastam még párszor,de nem látok semmi extrát ami miatt neked ne sikerülhetne,de majd kiderül holnap. -vagyis ma!

Ati 11-20-2007 08:30

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 136478)
A kérdésem az, hogy Zéró startnál hogy müködik ez a 10 Vip sms.
Hogy az adott országra kell küldeni, vagy úgy is müködik, ha a láncban elötte lévőkről tevődik rá a legalább 10sms?
Lehetőleg olyanok irjanak akik tényleg tudják,és nem csak gondolják.

Kapcsolt ország esetén is küldött sms.nek számít.
  1. A
  2. B
  3. C
  4. D
Ha az "A" ország (főország) VIP tagsága aktív, és küldesz vipet a "B" országra, akkor kapja a "C" és "D" ország is. Ha ilyen körülmények között a "B" országra elküldted a 10-et, és kapta azt a "C" is, akkor a "C" ország rendelkezik a szükséges 10 sms-sel, nem kell arra külön küldened.

[HTPA]GeeForce 11-20-2007 09:33

Az egyik orim nagy májer a zérózgatásban, kb 2k vip kört 'buktm' már rajta. Az az ország is láncban van, kb 2-2,5 vip kör volt rajta. Simán engedte a zérókat. Q-ból indult, és most T-ben van, úgy, hgoy közben asszem volt 3 állomás... :D Szóval a tapasztalat azt mutatja, hgoy láncolt országot is lehet zérózni.

J.Ati 11-20-2007 10:09

Éjjel én is ezt mondtam ,de valami nem stimmelt.

Ati 11-20-2007 10:12

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 136521)
Éjjel én is ezt mondtam ,de valami nem stimmelt.

Nem volt meg a 10 elküldött, vag ynem volt meg az 1500 kör. Feltéve, hogy a többi feltételnek megfelelt az ország.

J.Ati 11-20-2007 10:16

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 136522)
Nem volt meg a 10 elküldött, vag ynem volt meg az 1500 kör. Feltéve, hogy a többi feltételnek megfelelt az ország.

Bemásolt ide mindent.
Szóval a 10 elküldött is,és a rajta levő vip is bőven megvolt.
Én nem is értettem miért nem megy a zérózás.

Ati 11-20-2007 10:17

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 136524)
Bemásolt ide mindent.
Szóval a 10 elküldött is,és a rajta levő vip is bőven megvolt.
Én nem is értettem miért nem megy a zérózás.

Akkor csak az marad, hogy nem volt meg a 10, csak esetleg 9. Mivel nem tudom melyik országról van szó, ezért ezt nem tudom megmondani.

J.Ati 11-23-2007 02:00

Na mi lett a vége a zérónak?

All times are GMT +1. The time now is 14:35.