![]() |
Utánanéztem, és a Vienna név került elő, mint új vindóz. Tehát eddig van X, 7, és Vienna a névversenyben. :D Egyébként ennyi erővel lehetne Windows Budapest is a következő verzió... Vagy Windows Banglades... VAgy Windows Rejkjavik.... :D Miért pont Vienna? :O
A lényeget tekintve én egy Vista turbóverziót látok benne... Ugyanúgy, ahogy a win98, winME, winXP esetében volt... az ME volt az átvezetés a 98 és az XP között, az XP tulajdonképpen kész van. Most az Xpt tuningoltál longhornná, aztán vistává, és a vistából meg lesz vienna... remélem új file rendszer is lesz benne. Mert hogy az a legnagyobb kényszerítő erő... Én is azért pakoltam fel az XP-t annak idején, merthogy kicsit macerás volt volt a fat16 fat32 és ntfs filerendszereket összehangolni... már amennyire lehetséges. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bár igaz, 2010-re TERVEZVE van, innen ez bőven el lehet tolva 1-2-3 évet... ;) |
Quote:
Igazából a Vista-t sem értettem, hogy minek is. De tolnak ezek mindent, ha kell, ha nem, új Office, új Server, új ISA, új Exchange, stb |
Lesz abból 12 is... Vagy 13. A longhorn a jó példa erre. Hány éve ígéregetik, meg fejlesztgetik? Hát nem kevés. Aztán előálltak azzal, hgoy rossz a koncepció. fél év mólva meg belenyomták a képünkbe a vista bétát... KÖSZI! :S
A termékciklus meg tökéletes. Hiszen a gépek is fejlődnek. Ma még jónak számít egy 3200 mhz proci, ami 3 éve még alig létezett, és 3 év mulva meg kidobod a kukába... Szóval a termékciklus tökéletes, hiszem a mai átlagképek viszik az XP-t, a retrómániások még 98-cal pögyötgnek, csomó kis boltban van még win 3.1, meg win 95, mert egy katalogizáló progi tök jól megy rajtuk... a csúcsgépek elviszik a Vistát, viszont 3-4-5 év múlva jöhet a következő csomag, hiszen akkor már lesznek új csúcs gépek. Szóval amig a világon nincsenek csak gazdagok vagy csak szegények, hanem mindenféle rétegből vannak emberek, addiga széles termékspaletta tökéletes üzleti fogás...... hiszen most mindenki beszerezheti a saját pénztárcájának megfelelő számítógépre a kis vindózát. tehát akár csöves vagy, akár miniszter, windózod lehet, és lesz is, ezen a mikrofos meg hasznot hajt magának... Úgyhogy szerintem teljesen ideális ha mondjuk 10-ben kidobnak egy bétát, 11-ben a Vienna-t, és 12-ben meg a vienna SP1-et... ;) |
ja és tipikus, hogy Magyarországon milyen frankó a híráramlás... mi, itt most 2007 végén beszélünk a Viennáról.... az 'átlag' júzer majd 2008-2009 környékén kap észbe, hogy jövőre lesz majd valami....
ezzel szemben: Windows Vienna is the successor of Windows Vista January 18, 2006 NeoWin.com writes about how Windows Blackcomb changed its name to Windows Vienna. Windows Vienna (formerly Blackcomb) is the successor of the Windows Vista operating system. The new codename was not officially confirmed by Microsoft, however Robert Scoble confirmed the rumour in a Channel9 topic. 2006 januári cikk... majdnem 2 éves... erről ennyit. ;) |
Egyébként meg ezek a nőies nevek teljes mértékben illeszkednek a 21. század elfeminizálódó társadalom elvárásaihoz.... Ez is csak marketingfogás.
|
Quote:
WindowsXP 17.500 Windows Vista 17.700 Azt ne mondd, hogy ez a 200 forint különbség dönt, hogy most elbírja-e a pénztárcád a Neked való Windows-t. Elég egy árban vannak ezek, ha veszel egy gépet, akkor az oprendszeren nem fogsz különösebben spórolni azzal, hogy egy régebbi Windows-t veszel rá... |
Quote:
Mi ebben a nőies név? :eek: Ez egy városnak a neve... |
All times are GMT +1. The time now is 23:45. |