Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Vélemény kérés az öreg motorosoktól (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2454)

Kutyuleee 11-09-2007 14:14

Quote:

Originally Posted by fefe013 (Post 134436)
Én tudós lennék:D
De lehet Remy ettől meg nekem szalad:D

nem fog neked szaladni, mert ő is azt ajánlja;)

(103:D:D:D:D:D)

Goofy 11-09-2007 14:14

köszönöma segítséget akkor tudora váltok majd ha lépek...:)
az az igazság it legaláb kedvesebbek a népek mint a játékon belüli nagy forin :)

Grabi 11-09-2007 14:17

nos én továbbra is lebeszélek mindenkit az annyi barakk ahány torony orikról. kizárólag varizni ne csinálj országot, életképtelen! toronyból meg nem mehetsz ki, szóval dupla akkora védőpontot áldozol, ha támadsz hadilag.

az egyetlen fegyvered a varázslók, rengetés meg esetleg gyújtással vihar, de ezek szerintem nem olyan erősségű fegyverek, mint a hadsereg.

javaslom neked az elit-íjj felállást, 723 hekire kb. 30% barakk, 10% torony, 22-25% templom, 10% tanya, 18% házat mondanék neked, ez nem élezett, de ezzel már el lehet indulni. többi épület meg belátás szerint.

sok sikert :)

Remedy 11-09-2007 14:20

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 134440)
nos én továbbra is lebeszélek mindenkit az annyi barakk ahány torony orikról. kizárólag varizni ne csinálj országot, életképtelen! toronyból meg nem mehetsz ki, szóval dupla akkora védőpontot áldozol, ha támadsz hadilag.

az egyetlen fegyvered a varázslók, rengetés meg esetleg gyújtással vihar, de ezek szerintem nem olyan erősségű fegyverek, mint a hadsereg.

javaslom neked az elit-íjj felállást, 723 hekire kb. 30% barakk, 10% torony, 22-25% templom, 10% tanya, 18% házat mondanék neked, ez nem élezett, de ezzel már el lehet indulni. többi épület meg belátás szerint.

sok sikert :)

Egyetlen szepseghiba, hogy orias nem tud gyujtani.... :)

Grabi 11-09-2007 14:20

az egyetlen faj ami torony-barakkos az az elf. de te nem az vagy :)

remy drága: szövetségben van ;)

Goofy 11-09-2007 14:24

és még csatolnék néhány gondoltot ide..pl ártoztam (akartam csak)
egy félelfet nekem 22 k vari neki 17k és még se tudtam(2 körön belül van)
jó tudom van mágikus pajzs stb stb de akkor is ha 5000 varival töb van nekem ráadásul ugye az oriásnak elég jó bonusza van varikra mért nem tudom ártózni(rengetés) ez nagyon felbosszantott:S

Fefe013 11-09-2007 14:26

Quote:

Originally Posted by Goofy (Post 134443)
és még csatolnék néhány gondoltot ide..pl ártoztam (akartam csak)
egy félelfet nekem 22 k vari neki 17k és még se tudtam(2 körön belül van)
jó tudom van mágikus pajzs stb stb de akkor is ha 5000 varival töb van nekem ráadásul ugye az oriásnak elég jó bonusza van varikra mért nem tudom ártózni(rengetés) ez nagyon felbosszantott:S

a katonai morál és a készültség is sokat számít ilyen esetekben azt ne felejtsd el;)

Goofy 11-09-2007 14:28

igen köszönöm..... csak kb 10%katonai morál különbség van köztem és az ellen közöt és ez ekkorát számítana? meg pl mivel vari vagyok és oriás kocsma mkéne a morálom felviteléhez de csak ezért kocsmát mikor ráadásul oriással nem érdemes nagyon lopni..csomó heki kébe ahoz h morált nöüveljek az megint nem jó sajna

Fefe013 11-09-2007 14:31

Quote:

Originally Posted by Goofy (Post 134446)
igen köszönöm..... csak kb 10%katonai morál különbség van köztem és az ellen közöt és ez ekkorát számítana? meg pl mivel vari vagyok és oriás kocsma mkéne a morálom felviteléhez de csak ezért kocsmát mikor ráadásul oriással nem érdemes nagyon lopni..csomó heki kébe ahoz h morált nöüveljek az megint nem jó sajna

Sokat számít bizony, főleg ha több körös varikat próbálsz rátenni. Üres orik ütésével, lengetéssel rendbe lehet tenni a morált!

Goofy 11-09-2007 14:32

rengetés akart lenni?:D

All times are GMT +1. The time now is 02:57.