![]() |
Quote:
|
Quote:
Azért vannak 3-ban is olyanok akiktől van mit lopni, meg ha én szövizek és jó a szövi, akkor ha nekem van pénzem, akkor a szövimnek is van és ez oda vissza igaz......... Ha mindenképp modósítani kellene a felest, akkor az arányokon vmit változtatni kell, mert egyetértek azzal, h a kapott erősítésekhez képest kevés a gyengítés! |
Quote:
|
Quote:
ha sok, akkor meg hol a probléma? |
Olyan február körül volt egy szöviharcunk K-ban, a vezér egy fél-elf volt. Elég sokat lopott tőlem, napi 100 milla értékben tekit, meg gyújt, ölt, de az orkom a végén már 5 sereggel mészárolta egyszerre. Szal jó ez így, ahogy van, ha lopni akar, tudjon rá, hogy sereggel beverik jópárszor.
|
En imadom a fel-elfet.. Es szerintem igy pont jol van. Az 5-on egyalltalan nem fedeztem, volt eleg penz, es seregcsere, oszt mindig volt valaki akitol lehetett foglalni, soha nem volt problema a -10 tamdoero.
|
Quote:
Quote:
Na most akkor azért akarsz könnyíteni, mert nincs pénzed fedezni ( ha félelffel ezt meg tudod csinálni, lehet nem neked való a félelf ), Vagy pedig azért, mert igazságtalan, hogy a félelf nem boldogul el A-ban? Ha az előbbi, akkor újrázz be, és próbálkozz valami könnyebb, a stílusodhoz jobban illeszkedő fajjal, ha viszont az utóbbi, akkor gyorsan húzzál bele, és dobj össze valami fajmódosítási csomagot a hullának és az embernek is. |
Quote:
Ha nem próbáltad A-ban az óriást ne terjessz róla hülyeséget lécci. |
Quote:
|
Quote:
Nem a felfedezéssel van a gond, inkább az 1/A-s dolog, lassan odaérek és nincs szivem megvállni tőle. |
All times are GMT +1. The time now is 03:54. |