Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Star Wars, avagy ki melyik oldalhoz áll? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2436)

Dragi 10-30-2007 20:13

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 132805)
Tudjuk le azzal, hogy adok egyet Geenek. Hidd el ezt akarod. Hidd el ezt akarod. Ne a szememet a kezemet nézd. Menj és gondold át az életed, utánna ültess virágokat.

mijjaza virág ?

[HTPA]GeeForce 10-30-2007 20:20

Szalon szűretlen búzasör, egy szelet citrommal, 4°C-ra hűtve... :D

Andrew 10-30-2007 22:14

anyááám, külsőn is játszunk 103-at? és elég csak egy percben írni???
te jó ég!! :eek::eek::eek: hogy én mennyi sörtől estem el msotanában, ááááá:mad::mad:

:D:D:D

ja, jut eszembe, az ERŐ meg én vagyok :)

[HTPA]GeeForce 10-30-2007 22:26

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 132860)
anyááám, külsőn is játszunk 103-at? és elég csak egy percben írni???
te jó ég!! :eek::eek::eek: hogy én mennyi sörtől estem el msotanában, ááááá:mad::mad:

:D:D:D

ja, jut eszembe, az ERŐ meg én vagyok :)

Nem játszunk. Én játszom. :D Ezek a jónépek itt meg koppintják. :D :p :D Mellesleg "elég csak egy percben írni???"? Miért? Itt valahogy be lehet állítani, hogy a másodpercet is mutassa? :D

Andrew 10-30-2007 22:29

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 132863)
Nem játszunk. Én játszom. :D Ezek a jónépek itt meg koppintják. :D :p :D Mellesleg "elég csak egy percben írni???"? Miért? Itt valahogy be lehet állítani, hogy a másodpercet is mutassa? :D

na ja, épp ebből gondoltam, hogy nem is játszuk :D:D

[HTPA]GeeForce 10-31-2007 07:15

Quote:

Originally Posted by AndrewB (Post 132864)
na ja, épp ebből gondoltam, hogy nem is játszuk :D:D

Nem tudom hogy játszuk-e vagy sem, de valaki valakinek valamivel lóg. :D:D:D:D Ennyi biztos. :D

laci 10-31-2007 07:37

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 132882)
Nem tudom hogy játszuk-e vagy sem, de valaki valakinek valamivel lóg. :D:D:D:D Ennyi biztos. :D

Akasztás lesz, jeeeee! Hozom a sámlit, legyen kényelmes az élmény!

:D

Toti 10-31-2007 22:25

Quote:

Originally Posted by laci (Post 132885)
Akasztás lesz, jeeeee! Hozom a sámlit, legyen kényelmes az élmény!

:D

Én hozok mellé sört. úgy az igazi:D És csak feszítek a rekeszek között, mint parasztgalamb a hullámpalán. :D és csak az enyém az összes:D apropó! két sörért adok egyet. Áll az alku?

Pepa 11-01-2007 10:30

Quote:

Originally Posted by Toti (Post 133004)
Én hozok mellé sört. úgy az igazi:D És csak feszítek a rekeszek között, mint parasztgalamb a hullámpalán. :D és csak az enyém az összes:D apropó! két sörért adok egyet. Áll az alku?

Ezt nem így gondolod. Én erzem, hogy van benned jó és nem arra két sörre gondoltam, amit most ittál. Ne térj le a helyes öszvényről.

Toti 11-01-2007 20:50

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 133047)
Ezt nem így gondolod. Én erzem, hogy van benned jó és nem arra két sörre gondoltam, amit most ittál. Ne térj le a helyes öszvényről.

Tegnap ha csak kettő lett volna...:D De nagyon jó vagyok. Ott vagyok méter vastagon. De most akkor ösvény vagy öszvér?;)

All times are GMT +1. The time now is 12:45.