Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Windóz XP kompatibilitás játékok alá? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=2429)

Smooth Scroller 10-28-2007 11:38

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 132320)
Kompatibilitást próbáltad állítani win98-ra? A nox.exe és a game.exe is legyen átállítva.

lehet, hogy hulyen hangzik, de nemtom hogy kell. :o

Csokibácsi 10-28-2007 14:59

Quote:

Originally Posted by Smooth Scroller (Post 132323)
lehet, hogy hulyen hangzik, de nemtom hogy kell. :o

Jobb gomb a kérdéses fájlokon, tulajdonságok, kompatibilitás fül, ott pedig állítsd win98-ra.
Lehet, hogy elég lenne a játék parancsikonján egy átállítás, de ha jól emlékszem ez safedisc 1.x verziós játék, így inkább a game.exe-t is állítsd át.

Tsobi 12-27-2007 13:12

Sziasztok!

Nemrég megvásároltam a Call of Duty 1-t,de a videókártyánk nem támogatja a játék lehetőségeit. Azt írja a doboz hátoldalán,hogy ez előfordulhat .. és hogy vegyem fel a kapcsolatot a kártya gyártójával! No,a kérdésem az,hogy ezt hol is tudom megtenni,illetve mit,hogyan működjek közre annak érdekében,hogy játszhatóva tegyük ezt a csodát :) ?

Linket avagy leírást szívesen vennék,előre is köszi. !!

Ui.: laikusnak magyarázod,tehát magyarul mondd :p

Phoenix 12-27-2007 14:19

Először is :P
Milyen videókarid van?

Tsobi 12-27-2007 18:00

Quote:

Originally Posted by Phoenix (Post 146979)
Először is :P
Milyen videókarid van?

GeForce Fx 5200 vagy mi :p

[HTPA]GeeForce 12-27-2007 18:39

Csodálkozom, hogy azon nem megy...
Nekem régebbi videókártyám van, és csont nélkül viszi.
Nevezetesen GeForce 4 Ti 4200 + kártyával muzsikálok.
A te kártyád egyel újabb széria, az már a GeForce 5. Hihetetlen, hogy nem viszi azt a játékot.

De ha nem viszi, akkor végülis mindegy, hogy hihető-e vagy sem. A tények amgukért beszélnek. Javaslok egy drived cserét a kártyán. Általában az orvosolja ezeket a gondokat.

De ha nem, akkor www.nvidia.com. Ott minden infót meg kell, hogy találj. Illetve asszem onnan a supportot is eléred.

Tsobi 12-29-2007 09:36

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 147012)
Csodálkozom, hogy azon nem megy...
Nekem régebbi videókártyám van, és csont nélkül viszi.
Nevezetesen GeForce 4 Ti 4200 + kártyával muzsikálok.
A te kártyád egyel újabb széria, az már a GeForce 5. Hihetetlen, hogy nem viszi azt a játékot.

De ha nem viszi, akkor végülis mindegy, hogy hihető-e vagy sem. A tények amgukért beszélnek. Javaslok egy drived cserét a kártyán. Általában az orvosolja ezeket a gondokat.

De ha nem, akkor www.nvidia.com. Ott minden infót meg kell, hogy találj. Illetve asszem onnan a supportot is eléred.

köszke :)
*r

Smooth Scroller 12-30-2007 09:37

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 132345)
Jobb gomb a kérdéses fájlokon, tulajdonságok, kompatibilitás fül, ott pedig állítsd win98-ra.
Lehet, hogy elég lenne a játék parancsikonján egy átállítás, de ha jól emlékszem ez safedisc 1.x verziós játék, így inkább a game.exe-t is állítsd át.

juj, de keson reagalok, sry. :o

mindenesetre koszi, igy mar jonehany dolgot fel tudtam eleszteni (de nem mindent). toltottem le es telepitettem vmi microsoft kompatibilitasi izet, 5.0-as verziot, de nem er semmit sztem.

[HTPA]GeeForce 12-30-2007 10:46

Semmit nem ér... Én már ha ilyen régi játékkal akarok XP alatt játszani, akkor előkapok egy windóz emuilátort, azt benyomok egy win98-at...

a régi Star Trek játékoknál pl képtelenség megoldani a normális futást XP alatt. :( (Pedig azok hihhhhhetetlenül hangulatosak!)

Andrew 12-30-2007 10:52

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 147496)
Semmit nem ér... Én már ha ilyen régi játékkal akarok XP alatt játszani, akkor előkapok egy windóz emuilátort, azt benyomok egy win98-at...

a régi Star Trek játékoknál pl képtelenség megoldani a normális futást XP alatt. :( (Pedig azok hihhhhhetetlenül hangulatosak!)

nekem a Klingon Academy a kedvencem, de azt nem tudom megszerezni és nekem csak demoban van meg, de az xp-n az sem megy :p

All times are GMT +1. The time now is 00:37.