![]() |
Quote:
a feljelentés elment :) de szövimnek igaza van :) mindeki tudott róla....és természetesnek veszik....sőt...... követendő példának tartják. én sem hittem volna el ha nem a saját szememmel látom. de egy alapos szanálás ráférne a csopira. akinél felmerül a kétség az már repülhetne. egyből tisztább lenne a csopi. és viták sem lennének |
Quote:
|
nem tudom.......:) zéró tolerancia. ha mindenki maximálisan szabályosan játszik akkor nincs gond. a gyanút meg úgy értettem h az admin részről történik a rendszerbe belelátva...:D azt hiszem így ésszerűbb....de nem elhanyagolható h minden nap a csopi kiszavaz egy embert aki x napig nem jöhet vissza
|
Quote:
Szerintem túl sok reality-show-t néztél. :):):) |
Quote:
Amugy nem értem az embereket minek jo a multi??? abba mi az élvezett?? az hogy 3 saját oszágom van egy csopiba és az történik amit én akarok?? Sajnos amit napi emlit tulságosan is már nem kétség, de ha ezt lehet akkor én is ezt fogom csinálni, más is ezt fogja csinálni és akkor innentől az értelme a kihivásnak az értelme elveszik Engem pl kevesebbé átdotak az anarchba, pedig semmi közöm nem volt hozzá, söt mikor megkérdeztem mi a turo van attól aki jelentett elismerte hogy csak megprobálta és sajnos szenvedő alanya voltam. Mert szarba került Nem kerültem vissza. Régen volt, már nem izgat, de akkor pl én ugy érzem vanak kivételezettek. Ezt minden bántás nélkül irom több napi lehigadás után tetejében még zöldben is elismerte, ja ezt pl nem volt leirva. De innentől kezdve számomra egyértelmü |
Quote:
Azt hiszem erre nemigen tudok mit mondani, és nem is kell..... |
Quote:
természetesen jeleztem Inkább szomorú vagyok és ezt probáltam kifejezni. nekem a hod egy kihivás, egy játék. én ilyen vagyok az életbe is, kihivás az egész. És sokan igy fogják fel ahogy én:)))) Én nyugodt természetü vagyok:) talán még ezért nem volt kitiltásom a hodba se figyi se kör:)) oké a forumon már kaptam töled kettö figyit elismerem:) de az régen volt. |
Quote:
|
de a válasz amit feltettem továbbra is érdekel.
Mi a jo abba ha csalok??? Ilyenkor mit mondhatok el:) hogy jaj de szupi gyerek vagyok? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 22:39. |