![]() |
Quote:
A lopott szajrét akár el lehet passzolni rögtön, más termelés pedig úgysincs. |
Quote:
|
egyébként ha már itt tartunk,szerintem alsóbb szinteken nem túl praktikus az elf hadi-toli!!
|
xepert tamogatom, sokkal eletrevalobb az az eplista.
amit dart irt 600 hekire, az eleg eletkeptelen. a tolisok szet fogjak lopni, hadival meg nem fer be sehova. |
Quote:
Csak annyit tennék hozzá,hogy fokozatosan kell felépíteni mert full tekivel igazak a számok.Tehát pár könyvtár kell az elején aztán lehet sorba bontogatni őket. Ezzel az orival meglephetsz pár másikat könnyen. Nem sokan gondolnak Elf-nél Hadi irányultságra. |
Quote:
És itt mit vársz? Hogy valaki megmondja neked a tutit, amit soha az életbe nem kell alakítanod, mert verhetetlen leszel vele? Én valahogy kétlem... Szerintem csináld ahogy akarod, és télleg ne nyiss topicot neki... |
Quote:
|
köszönöm a tanácsot.
Synkel.: túlliheged a dolgot, nem ezt várom. |
Quote:
38 ház 2470 ember 13 torony 676 íjj 20 templom 2600 vari 12 raktár 40 kocsma 2080 toli 77 barakk 676 ijj 3328 (szerintem elit) használd ki a vipet és az 5 piacot.. nem a legtöbb ami kihozható, de ha ennél már tudsz figyelni mindenre ráérsz majd akkor visszajönni kérdezni, ha elittel játszod szerintem elég a 676 íjj, toronyba.. ha elszámoltam valamit akkor sorry csak így hirtelen... szerintem nem lihegi túl.. |
Quote:
ugyan Xeper, és Süti éplistája nem rossz, ám ők tudják, mi van a számaik mögött, neked meg még rá kell ébredned, hogy miért is nem kell kovácsműhely pl. amit még hozzátennék, hogy 200 hekin a hadi-tolis elf úgy hülyeség ahogy van, 600-on már nem teljesen rossz, de mi most pl. 2000-en használjuk, és ott már egész jó |
All times are GMT +1. The time now is 00:25. |