![]() |
Quote:
|
Az is igaz. De akkor legalább cliensként tudna csatlakozni, ha a haverja kreál egy hosztot.
A hamachit meg javaslom. Akkor is, ha nem kedvelitek. Azzal tuti menni fog. |
Ha semmi mas nem megy, csatlakozz fel siman a gepeddel, csinaljatok egy jatekot, es van egy active ports nevu ingyen kutyu, ami kiirja milyen portokat hasznaltok. (aztan ezeket engedelyezd a routerben). De 99%ra mondom igy megnezes nelkul, hogy a Fifa (ea sports) honlapjan is fennvan ez vhol... :)
|
Quote:
Quote:
Quote:
Port forward kell. Az olyan jó :) |
Quote:
Technikai akadály a router doksijának holléte lett :D |
No egyelőre az van, hogy vakon megyek Csokibácsi után.:D Időközben meg lett a router jelszava, úgyhogy utánam a vízözön!
|
Quote:
|
Quote:
Lassabban, küszöb! Hát nem orraestél? De :) Ne lépj a busz elé!! Áááá ... mindegy ... |
Az az igazság, hogy már megint lenne egy kis problémám hostolás terén. Régóta dotázgatok a kani szerverén és ezidáig eszembe se jutott, hogy adott esetben én is kreálhatnék partit, mindig mások által létrehozottakba léptem be.
De ahogy az lenni szokott, jöttek a problémák. A minap, mikor éppen szünetet tartott a szerver, jobb híján GG kliensen keresztül játszottam. Csodálkozva vettem észre, hogy én is tudok host lenni, ráadásul laggmentes gamet létrehozva. Kanin viszont nem lehet hozzám csatlakozni. Hiába kapcsolom ki a tűzfalat és hiába állítottam be a routeren a "port fórvárdingot" a kani honlapján lévő leírás alapján, nem javul a helyzet. Olyan kérdésem lenne, hogy van-e valami javaslatotok, ötletetek? Igazság szerint már az előbb említett leírással is akadnak problémáim. Mellékelek két képet az egyszerűbb magyarázat nevében. http://beelord.uw.hu/kepfeltoltes/kanirouter.jpg http://beelord.uw.hu/kepfeltoltes/sajatrouter.jpg A felső a kani által közzétett példa. Ott egy bizonyos "service port" szerepel, míg az alsó képen (az én routerem oldaláról való term.) LAN és public port van. Tuti jól van ez így?:o |
Ha a Te géped a 192.168.2.2, akkor így jó. Az oda érkező csomagokat a belső gép felé továbbítja, ugyanarra a portra.
Ha win-ed van, akkor a gépen a tűzfalat még meg kell nyitnod ezeknek a portoknak. |
All times are GMT +1. The time now is 21:05. |