![]() |
Quote:
Ennek is több oka lehet... Például nincs mit. A "ma" fogalma sem biztos, hogy egyezik... Mert milyen időszámítás szerint? Vagy lefekvésig van a ma? Akkor már lehet, hogy este 10-kor holnap lesz? Vagy csak hajnal 3-kor? |
A kérdés csak annyi volt, mikorra leszek éhes :P
Éhes voltam, ettem, ennyi :) Ja és mégsem nyitottam neki topikot :D |
Quote:
Már csak azért se, mert a lefekvés nem feltétlenül egyeizik meg a táplálékbevitel abbahagyásának időpontjábal. Lásd: infúzió. :D:D:D |
Eygébkétn az infúzió több okból is előnyös.
Alvás közben is ehetsz. Dohányzás közben is ehetsz. Sőt! Ivás közben is ehetsz. Továbbá nem hízlal, nem terheli a gyomrot, és bélrendszert. Sőt! Ott is ehetsz, ahol tilos. Mert a szendvicsedet elveszik, de azért az infúziót nem tolják el mellőled... Nem piszkos, az original zacsiből egyből feldlgozod a tápértéket, nem kell tartanod attól, hogy az ételed bemocskolódott, mielőtt megetted. :D:D:D |
Quote:
2. Ez esetben, egészségedre. 3. Köszönjük. :D |
Quote:
Nem csak éhes voltál, hanem ravasz is. Nem nyitottál neki topicot, hanem lenyúltad a másét...:) |
Ezaz most mié kell szétoffolni más topicját ami a hódító további működéséhez elengedhetetlen? Ennak a kajás témának meg tessék új topicot nyitni! :D
|
Mennyi ország van most?
És mikor lesz meg Harcosok 100000.-dik hsz-e? Mikor leszek két zöld kockás? Mikor lesz meg az első 2 piros kockás ember? Mikor fejezem be a külsőre való írkálást? Hány éves a kapitány? |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +1. The time now is 09:26. |