![]() |
Quote:
"van olyan, hogy az ember a p.cs rossz végén van -mi is voltunk - most ti vagytok. " " fogalmazhatott volna másképp is , ebbe igazad van , jár neki büntetés ,de ezért a maximum????????? |
Quote:
Tűzzel vassal annál inkább..:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"Otthon anyukádnak, meg a haverjaidnak megmondhatod, hogy mit mikor és hová." Ati öszintén , ebből azt olvasol ki amit akarsz . már a tolik felét leszedték , köszönjük . Most megnézem a pontlistát és irok neki 1 szalonképes levelet ( nem lesz kétértelmü). |
Quote:
Úgy vélem, hogy ha egy JÁTÉKBAN a sértegetések a játék kereteit már elhagyják, akkor az nem helyénvaló. Ha ide még rokonokat is belekeverünk, akkor végképp nem. Ez egy általános szabály a kultúrszint megtartásához. |
Quote:
Anyukám emlegetése nekem is piszok rosszul esik. Amúgy meg ha írkálsz nekik akkor annál jobban ölnek majd.(Szerintem) |
Szerintem teljesen jogos az eset, az anyukáját senkinek sem kell belekeverni semmilyen formában! Sztem sokkal jobban bosszantja egy higgadt, kimért levél, mint egy indulatos, ha már mindenképp írni akarsz neki!
Én személy szerint azt is sajnálom, h nem törlik a vipeket ezekért, de ugye ennek nyomós oka van és meg is értem! |
Anyuka szidás az tényleg csúnya dolog,de a pöcs szó is csúnya szó?
Az olyan ,mint a kuki vagy ezer példát lehetne felhozni.:) |
Hmm..
Ugye a VIP-nél anyagi érdekek is szerepet játszanak... De nehogy azt higgye v.ki ,hogy azért mert kifizet pár SMS-t már jobban eleresztheti magát! Nincs különbség ilyen téren VIP-es és nem VIP-es között. (Csak a Topic címéből gondolom,hogy a nyitó ezt is hiheti.) |
All times are GMT +1. The time now is 23:11. |